ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2017 | 21:43

..

Είμαι 15 χρονων. Έχω πολλά θέματα που θέλω να τα πω,μπας και νιώσω κάπως καλύτερα γιατί φίλους δεν έχω,για να τα πω,και στους γονείς μου δεν πρόκειται να μιλήσω ποτέ,για ότι αφορά τα συναισθήματα μου,κλπ.-πολύ απλά γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ, και δεν θέλω να το κάνω ούτε κ τωρα-.Λοιπόν, έχουμε κ λέμεΈχασα έναν χρόνο στο σχολείο-φετος- και νιώθω τέρμα,τέρμα χαζή,και αποτυχγμενη, νιώθω πραγματικά απαίσια και είμαι σίγουρη πως δεν μπορώ να το αλλάξω. Όλοι οι γνωστοί που ήξερα είναι Λύκειο και είμαι εγώ η ηλίθια που έμεινα. Βέβαια είναι λάθος μου το ξέρω, αλλά είναι απαίσιο συναίσθημα να αποτυχαίνει κανείς σε όλα τα πράγματα. Έμεινα μαθηματικά,γιατί δε διάβαζα ,καθόλου. Τώρα θα δώσω Φεβρουαριο,αλλα έχω μείνει έτσι κ αλλιώς . Στο σπίτι τα πράγματα έχουν ηρεμήσει κάπως,ευτυχώς δηλαδή,γιατί δεν αντεχα άλλο αυτήν την όλη κατάσταση στο σπίτι. Να πίνει ο πατέρας μου,να πήγαινε στα κλαμπακια τις νύχτες, να μεθαει,να κάνει και εγώ δεν ξέρω τι άλλο,και να έρχεται τα μεσάνυχτα και εγώ να κάθομαι και να κλαίω όλες αυτές τις νύχτες περιμένοντας πότε θα έρθει, για να μπορέσω να κοιμηθώ. Ολη αυτή η κατασταση, από τότε που γεννήθηκα,ειλικρινά, ευχαριστώ τη μητέρα μου που αντέχει όλα αυτά,εξαιτίας μου και της αδερφής μου,-αν και ξέρω πως είναι τεράστια μαλακια που αντέχει όλα αυτά, γιατί δε θέλω να τη βλέπω έτσι.P.S.Έχω χίλια αλλά προβλήματα που καλύτερα να τα αφήσουμε γιατί δεν θα σταματήσω να γράφω ποτέ.Νιώθω τερμα αποτυχημένη. Ειλικρινά ώρες ώρες σκέφτομαι πως θέλω να παραιτηθώ από τα πάντα,και μετά σκέφτομαι την μητέρα και τον πατέρα μου,που δεν θέλω να τους πληγωσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν αντεχω άλλο. Δεν βρίσκω λόγο στις προσπάθειες μου. Νιώθω χάλια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικα και δεν εισαι αποτυχημενη. Απλως βιωνεις μια κατασταση, για την οποια δεν εχεις καμμια ευθυνη, οποτε ειναι λογικο να επηρεασει την αποδοση σου στα μαθηματα.Δεν εισαι η μονη, δυστυχως κι αλλα παιδια σε παρομοια καυασταση, εχουν το ιδιο προβλημα.Οι φιλοι σου δεν ειναι πιο εξυπνοι απο εσενα, τυχαινει μονο να μην εχουν τα δικα σου προβληματα στο σπιτι τους. Αραγε σε αντιθετη περιπτωση, ποσοι απο αυτους θα εμεναν ανεπηρεαστοι;Να σκεφτεσαι μονο πωςεσα απο τις αντιξοοτητες θα βγεις τελικα πιο δυνατη.
Να προσπαθήσεις να διαβάσεις περισσότερο!!Αφου κάθεσαι τα βραδυα να διαβάζεις!!Εμενα μου άρεσε πολυ να διαβάζω το βράδυ,οταν ολοι είχαν κοιμηθεί και ειχε ησυχία!!Εσυ αφου περιμένεις τον πατέρα σου,αυτο το διάστημα διάβασε ότι μπορείς και κρατά σημειώσεις!!Δεν είσαι αποτυχημένη και φρόντισε για το καλύτερο για σένα...Θα μπορούσες να ειχες μείνει από απουσίες,σιγά το πραμα!!Εχασες λιγο την παρεούλα στο σχολειο μαλλον γι αυτο σε πηρε λιγο από κάτω!!Στο σπίτι ολοι έχουν προβλήματα,διαφορετικά αλλα ολοι!!
Να μη νιώθεις αποτυχημένη. Για να τα πας καλά στο σχολείο πρέπει να είσαι ήρεμη για να διαβάζεις αλλά εσύ έτσι όπως τα περιγράφεις πού να τη βρεις την ηρεμία σε αυτό το σπίτι? Είναι λογικό να είσαι αναστατωμένη. Το παν (δυστυχώς πολλές φορές) είναι ο τρόπος που μας μεγαλώνουν οι γονείς μας.Να συνεχίσεις τις προσπάθειες για 'σένα κ για κανέναν άλλον. Εσύ είσαι ο λόγος της προσπάθειάς σου, να το θυμάσαι αυτό. Καλή δύναμη!
Scroll to top icon