ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2017 | 22:44

Δεν ξέρω τι να κανω

Είμαι αγόρι και μου αρέσουν τα αγόρια ..είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι και το κρύβω ..εύχομαι να μην μου άρεσαν και να ήμουν σαν όλα τα συνηθισμένα αγορια...τα άτομα που κοροϊδεύουν τους γκει δεν ξέρουν πόσο άσχημα τους κάνουν να νιωθουν είναιπολύ άσχημο να θες να κάνεις έρωτα με ένα Αγόρι και να σου περνάνε αδιάφορα τα κορίτσια .Μπορεί σε χαρακτήρα να είμαι αρκστα αρενοπος αλλά δεν παύουν να μου αρέσουν τρελά τα αγόρια
4
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνω με ciao και με Διονυσια.Το να κανεις το coming out σου εδω στην Ελλαδα ειναι καπως δυσκολο,οχι και ακατορθωτο ομως...Οπως ειπαν και τα παιδια υπαρχουν τροποι να γνωρισεις κοσμο και να περασεις καλα...Αληθεια,ποσο ασχημο εν ετη 2017 να αναγκαζεται καποιος να κρυβει τη σεξουαλικοτητα του??Ουγκ-ουγκ!!
Αμα δεν θελεις να το μαθει ο περιγυρος σου δεν χρειαζεται. Καλο ειναι ομως να το ξερει ενας φιλος σου που ξερεις οτι δεν θα σε κρινει για αυτο που εισαι και θα μπορεις να του μιλας ανετα και να του λες τους προβληματισμους σου. Μην δινεις σημασια στα σχολια διαφορων ανθρωπων. Για ολους σχολιαζουν ειτε ειναι γκει ειτε οχι. Απλως τους σχολιαζουν για διαφορα θεματα. Αμα θελεις να γνωρισεις και αλλα ατομα που εινακ γκει, μπορεις να πας σε ενα γκει μπαρ οπως ειπε και καποιος αλλος στα σχολια ή ξερω οτι υπαρχουν εφαρμογες τσατ για γκει. Μπορεις να το δοκιμασεις και αυτο?
Ε και;Τι τι να κανεις,πας σε ενα γκει μπαρ και γνωριζεις κοσμο ετσι απλα.Πας και μονος σου.Εσυ το θεμα ειναι τι θελεις;Και γθατι κρυβεσαι;Ποιον θελεις να ευχαριστησεις και τον βαζεις πανω απο εσενα?Ασε το τι θα πουν οι αλλοι και μα σου του..ολοι αγχωνομαστε για το τι θα πουν οι αλλοι και φερομαστε με βαση το τι θα πουν οι αλλοι και τελικα αυτοι οι αλλοι και τιποτα δεν λενε και αν λενε τους γραφουμε γιατι κανουμε αυτα που θελουμε στην ζωη μας και μας γεμιζουν ενω τα σχολια των αλλων δεν χωρανε στην ζωη μας και εκεινοι προφανως ειναι μιζεροι και δεν εχουν δικοι τους.Ζησε την ζωη σου οπως την νιωθεις,μια την εχεις και μοναδικη.Ετσι κι αλλιως τι κακο κανεις,με λιγα λογια και εσυ απλα αγαπας :)Και πως να μην γουσταρεις,οι γκομενοι ειναι ωραιοι !
Scroll to top icon