ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2017 | 15:07

Νιωθο απαισια..

Νιωθο πολυ χαλια και ασχημα να εχω σχεση γαμωτο μου..νιωθο σαν πορνη πραγματικα ερχεται σπιτι μου με πηγενει στο δικο του κανουμε σεξ και τελος!! καποτε βγαιναμε τωρα μονο για σεξ πηγενουμε σπιτι του..τι να κανω... Νιωθο λες και ειμαι σκουπιδι και οργανο του! Το μονο που νιωθο για αυτον ειναι μισος και κακια τον μισησα πολυ!!! Γιατι εχει γινει ετσι που πηγαν ολα η βολτες το εξω το μονο που κανει ειναι μονο σεξ.. Νιωθο τεραστια απογοητευση!!! Και ημαστε μονο 6 μηνες μαζι....
4
 
 
 
 
σχόλια
Που είναι αυτός που διορθώνει;Νιώθω!! Δεν είσαι πορνη!Δεν πληρώνεσαι!!Δεν έχεις σχέση,κάνετε μονο σεξ!!Πρεπει να του πεις αυτά που θέλεις και την επόμενη φορά να κλείσεις ραντεβού σε κάποιο καφέ,εστιατόριο,κουτουκάκι,σινεμά...αν έρθει καλώς!!
Αφου δεν σου αρεσει αυτη η κατασταση πες του το, μην φοβασαι μηπως σε κακοχαρακτηρισει. Αν αυτος επιμενει πως δεν τρεχει τιποτα , τοτε χωριστον.
Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Εσυ προφανως εκανες την δικη σου σαν καβατζα καποιου. Αν αυτο σε γεμιζει κ το θεωρεις δικαιο προς εσενα, καλως. Αντι να σχολιαζεις εδω, παρε αποφασεις στη ζωη σου.
Scroll to top icon