ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2017 | 03:02

Δεν τα κοιτάνε οι γυναίκες αυτά

Συγκεκριμένα το ύψος. Γνώρισα μια κοπέλα που με περνάει σχεδόν 12 πόντους. Είμαστε μαζί σχεδόν 15 μέρες, έχουμε προχωρήσει αρκετά, πάει καλά, αλλά σκέφτομαι το θέμα του ύψους μερικές φορές, αν και δεν έχει τύχει να το συζητήσουμε ποτέ. Όλοι οι γνωστοί και φίλοι μου λένε πάντως πως οι γυναίκες δεν τα κοιτάνε αυτά ειδικά αν είσαι σε πιο νέα ηλικία. Α21
5
 
 
 
 
σχόλια
Καποιοι/ες τα κοιτανε και καποιοι/ες οχι... Εγω που ειμαι ψυχαναγκαστικος ας πουμε δεν μπορω να διανοηθώ να ειμαι με μια κοπελα πανω απο το υψος μου... :P νιωθω τρομερα αβολα!
Για να είναι μαζί σου σίγουρα δεν έχει πρόβλημα η ίδια,αν είναι πανύψηλη πιθανόν να της έχει ξανατύχει.Φρόντισε να μη βγάλεις κόμπλεξ στην πορεία.
Σημείο των καιρών είναι ότι συναντά πλέον κανείς κορίτσια στο 1.90 και πλέον, με χάρη και ομορφιά.Πέρασε προχτές μια τέτοια δίπλα μου και κοιτούσα τα παπούτσια της. Αφ' ενός γιατί κομπλεξαρίστηκα που μού 'ριχνε κανα-δυο πόντους, πράγμα που δεν έχω συνηθίσει, (οπότε μπράβο εξομολογούμενε που είσαι ακομπλεξάριστος) κι αφετέρου για να δω που στην ευχή κρύβει τα τακούνια μες στο σνίκερ.
Scroll to top icon