ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2017 | 04:16

Πάντα θα σε θυμίζει κάτι.

Πάντα θα σε θυμίζει κάτι. Εκείνο το στενό στον δρόμο που είχε ζωγραφισμένο πανω το όνομα σου. Εκείνο το βιβλίο που διάβασα και είχε γραμμένες τις αναμνήσεις μας. Εκείνο το ζευγαρακι στο δρόμο. Εκείνο το τραγούδι που μου είχες αφιερώσει. Εκείνος ο Αύγουστος. Εκεινες οι κλεφτιες ματιες μας. Εκείνο το φιλί που ποτε δεν σου έδωσα. Εκείνη η Αυγουστιάτικη πανσέληνος που ήθελα να την περάσουμε αγκαλιά. Πλεον την περναω μόνη μου. Κάθε Αύγουστο η ανάμνηση ζωντανεύει. Κάθε Αύγουστο η ανάμνηση παίρνει μορφή και με συντροφεύει. Μην ανησυχεις, κρατάει καλη παρέα. Να είσαι καλά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοίταξε να ζήσεις την αγάπη που έχασες. Να χαρείς την αγάπη που περιμένεις. Καν’ την τραγούδια, ξενύχτια. Καν’την βιβλία, αταξίες. Μόνο μην την μοιρολογάς. Είναι σαν να την βρίζεις. Σαν να της κλείνεις τον δρόμο να ξανάρθει.-έγραψε ο Μενέλαος Λουντέμης, και συμφωνώ μαζί του. όσο δύσκολο και αν είναι.
Scroll to top icon