ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2017 | 15:01

Ρεθυμνο

Φετος περασα μεσω πανελληνιων στο Ρεθυμνο. Παρ'ολα αυτα, δεν μου αρεσει, νομιζω δηλαδη. Δεν μου αρεσει σαν πολη το Ρεθυμνο. σκεφτομαι να κανω 10 τις εκατο για καποιο αλλο μερος οπως Πατρα, που θεωρω οτι μου αρεσει πιο πολυ σαν πολη. Το προβλημα με το ρεθυμνο ειναι οτι το βρισκω αρκετα μικρο. Παντα ονειρευομουν να περασω σε μια μεγαλη πολη, το εχω αχτι καπως. Επισης μου φαινεται αρκετα μελαγχολικο,πραγμα που δε βοηθα ιδιαιτερα την ψυχολογια μου. Η σχολη δεν ειναι θεμα,γιατι θα δηλωσω παρομοιες με αυτην που ειμαι τωρα. Το μονο που χανω ειναι δυο-τρεις φιλους που προλαβα να κανω σε αυτο το διαστημα που ειμαι εδω. Αν και θα κρατησω επαφη. Αξιζει ομως να προσπαθησω να φυγω; Θελω να βρισκομαι σε μια πολη με περισσοτερες επιλογες και οχι τοσο ''ησυχη''. Αν ομως δεν καταφερω να βρω φιλους καπου αλλου; αν νιωσω οτι θα ηταν καλυτερα να μην ειχα φυγει; Τι να κανω;!! Νιωθω πως αλλοι φοιτητες περνουν καλυτερα στις μεγαλυτερες πολεις και νιωθω οτι κατι ''χανω'' ετσι. Η ψυχολογια μου σκατα και δε ξερω τι να κανω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πρεπει να είναι ωραια στην Κρήτη!!Δεν έχω πάει!!Μετραει η καλη παρέα!!Αλλοι παραπονιούνται στις εξομ. ότι δεν περνάνε καλά σε μεγάλη πόλη!Οτι αποφασίσεις σε καλο να σου βγει!!
Scroll to top icon