ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2017 | 14:44

Η παιδική μου ηλικία καταστράφηκε...

όταν συνειδητοποίησα ότι ο κύριος Καβούρης τάιζε το είδος του στα ψάρια του Βυθού του Μπικίνι. Το μυστικό στη συνταγή για τα καβουροπάτυ είναι το κρέας κάβουρα.1. όπως π.χ. τα ΝΟΥΝΤΛπάτυ έχουν στην ονομασία τους το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα έτσι συμβαίνει και με τα ΚΑΒΟΥΡΟπάτυ.2. ο κύριος Καβούρης φαίνεται να είναι ο μόνος κάβουρας που έχουμε δει στη σειρά εκτός από τον παππού του.3. σ' ένα κλιπάκι που τον δείχνει να δοκιμάζει ένα καβουροπάτυ μουρμουρίζει "Ώστε τέτοια γεύση έχω!" —> https://youtu.be/HmfAelx-I1s4. το εστιατόριο του Τραγανού Κάβουρα έχει σχήμα καβουροπαγίδας.5. αν ο Πλανκτόν μάθαινε το μυστικό συστατικό ποτέ ο κύριος Καβούρης θα ήταν ο πρώτος που θα έψηνε.Δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να παρακολουθήσω επεισόδειο του Μπομπ Σφουγγαράκη όπως πριν.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πέρα απ την όποια πλάκα,μιας και δεν ξέρω τι σόι άνθρωπος έκανε την εξομολόγηση'κάποιο 12χρόνο;κάποιος έφηβος που σπάει πλάκα;κάποιος ενήλικας;) οι παιδικές σειρές είναι απαράδεκτες.Εχω παρακολουθήσει πολλές τελευταία μιας και ο γιος μου είναι σε ηλικία που ζητάει τηλεόραση.Είτε λένε άσχημες λέξεις,είτε είναι βίαιες αλλά με το γάντι.Είναι πολύ κρίμα.Ανακάλυψα πως ξαναβγηκε σε νέο καρτούν η χαιντι,ένα καρτούν που παρακολουθούσα ως παιδί πριν 30 χρόνια.Μια νέα ιδέα δεν υπάρχει;Miss συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Scroll to top icon