ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2017 | 22:01

Απάντηση στο χωρίς σχολια

Ρε φίλε δεν θες να ακούσεις χιλιοειπωμένες στερεότυπες συμβουλές αλλα πραγματικά με πόνεσε η καρδια μου...είσαι 30 χρόνων νέος υγιής ελπίζω, όποτε μήπως να το σκεφτείς για εξωτερικό; Γιατί δεν πας το καλοκαίρι σεζόν κάπου με διαμονή διατροφή κι ας ειναι και μαύρα, ας ειναι και 40-50 κωλοευρώ και αναλόγως το πόστο μπορεί να έχεις και φιλοδωρήματα... Μια τελευταία γάμο δουλειά στην γαμοελλαδα της κρίσης αλλα βάλτο στόχο να αντέξεις ενα τελευταίο μαλακά εργοδότη για να φύγεις να μαζέψεις όσα λεφτά μπορείς και ψάχνε το καλοκαίρι δουλειά για εξωτερικό, με προσοχή να μην πέσεις σε απατεώνες, ψάξε γραφεία εργαςιας απο την Ελλάδα η κάποιο εστιατόριο, ψάξε για φροντιστής στην Αγγλία που διαβάζω πάνε πολλοί νέοι ανειδίκευτοι και μη, ρωτά γνωστούς σου. Δεν ειναι Παράδεισος το εξωτερικό αλλα θα δουλεύεις και θα πληρώνεσαι και στην αρχή μπορεί να είσαι στριμωχτα αλλα με σκληρή δουλειά και επιμονή θα βελτιώνεσαι οικονομικά και τότε όλα έρχονται, γνωριμίες μια κοπέλα, φίλοι απο τη δουλειά. Είμαι εξωτερικό και στο λέω δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε φτάσει στον πάτο, βλέπω τόσους νέους που έχουν έρθει απο όλη την Ανατολική Ευρώπη και απο Ισπανία Ιταλία Πορτογαλία και ξεσκίζονται στη δουλειά, κάποιοι ήρθαν με ενα τρύπιο βρακι κυριολεκτικά και τώρα νοικιάζουν σπίτι ετοιμάζονται για δάνειο να πάρουν δικό τους σπίτι, φτιάχνουν οικογένεια, το παλεύουν. Κι εγω προσωπικά ήρθα με φιλοξένησαν λίγο με λίγα λεφτά είχα βαρεθεί να είμαι στο περιθώριο επειδή δεν είχα δουλειά στην Ελλάδα να με λυπούνται! στην αρχή βρήκα δουλειά με διαμονή ζορίστηκα και μετά όλα πήραν το δρόμο τους, θα φτιάξω οικογένεια και δουλεύω, έχω καθαρίσει απο τουαλέτες μέχρι κουζίνες και τώρα κάνω κάτι που μου αρεςει, στο λέω ξεκινά ΤΩΡΑ και πες στον εαυτό σου μέχρι τα 35 μου μπορώ ρε και θα έχω μια σταθερή δουλειά και τη σχέση μου!
1
 
 
 
 
σχόλια
Έχει απόλυτο δίκιο ακουσε τον.Η σεζόν σε κάποιο ξενοδοχείο θα σε βοηθούσε να 'αναπνευσεις' οικονομικά και να πάρεις τα πάνω σου.Συνήθως είναι 800e σίγουρα χώρια τα tips.Παρέχουν στέγη σε άτομα που δεν είναι ντόπιοι οπότε δεν θα έχεις αυτό το επιπλέον έξοδο.Καλή τύχη!
Scroll to top icon