ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2017 | 23:30

Τωρα καταλαβα πως ειναι ο ερωτας...

Οταν ειχα πει πως ειμαι ερωτευμενη δεν ημουν αλλα εγω αλλα νομιζα. Γελουσα με φιλους μου για τις χαζομαριτσες που εκαναν για χαρη του προσωπο που τους ενδιαφερει. Ελεγα πως δεν ξερουν να διαχειριστουν τον ερωτα λες και τον ερωτα μπορεις να τον διαχειριστεις. Τωρα την πατησα και ασχημα. Μουδιαζω οταν ειμαι διπλα του, χαμογελαω σαν ηλιθια γιατι μου χαρισε ενα παλιο του αντικειμενο. Κυριαρχει στη σκεψη μου. Μα τρεμω μην με χρησιμοποιησει οχι γιατι εχω πληγωθει τοσο στο παρελθον αλλα γιατι του αρεσει να φλερταρει. Καλα να παθω επαθα αυτα που εγω γελουσα. Θα μπορουσα να χαρακτηρισω αυτο το συναισθημα εξωπραγματικο, να με ριξει και με ανεβασει στο λεπτο, να με κανει να χασω την μπαλα. Σε ευχαριστω για τα συναισθηματα που μου προκαλεις, μου εμαθες εναν καινουργιο κοσμο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γενικά στη ζωή ''ότι κοροϊδεύουμε στο τέλος το λουζόμαστε''. Το έχω παρατηρήσει σε όλους τους τομείς... οπότε καλό είναι να προσέχουμε αυτά που κοροϊδεύουμε γιατί το σύμπαν είναι μούτρο!
Scroll to top icon