ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2017 | 04:23

Γιατί μου το κάνουν αυτό;

Με βρίσκουν έξω και μου λένε "κανόνισε καφεδάκι αύριο απόγευμα". Παίρνω την επόμενη και δεν το σηκώνουν. Παίρνω κ την παραεπόμενη και είναι εξαφανισμένοι. Όταν ξανα βρίσκω το ίδιο άτομο μου λέει πάλι κανόνισε για καφέ. Λέω πως δεν απάντησε στα τηλεφωνήματά μου και είπα να πάρει όταν μπορέσει. Με πήρε σε κάποια φάση ένα πρωί να πάμε για καφέ το απόγευμα. Οκ είπαμε έκλεισε. Θα ξανα επικοινωνούσαμε το απόγευμα πριν βρεθούμε. Όταν έφτασε το απόγευμα και πήρα να κανονίσουμε μέρος πάλι δεν το σήκωνε. Δεν απάντησε για πολλές μέρες και μου έστειλε μετά απο καιρό ένα μήνυμα τι κάνω και ότι είχε τρεχάματα κάτι χαζες δικαιολογίες. Απο τότε δεν τη ξανα πήρα. Τη ξέγραψα πλέον. Επίσης άλλο περιστατικό. Ήμουν πέρυσι σε ένα voucher γνώρισα μια κοπέλα και βγαίναμε για καφέ που και που. Κάποια στιγμή σταμάτησε να το σηκώνει όταν την έπαιρνα. Μια φορά το σήκωσε κ μου είπε δεν είναι καλά, δεν έχει λεφτά να βγει. Της είπα να πληρώσω τον καφέ αλλά δεν ήθελε. Της είπα να έρθει σπίτι ή να πάω εγώ που δεν χρειάζονται έξοδα! Αρνήθηκε και είπε θα ξανα μιλήσουμε. Περνούσε ο καιρός τίποτα. Την είδα κανα δυο φορές για καφέ για ποτό, για φαγητό σε ταβέρνα χωρίς να με δει, μια χαρά ήταν, διασκέδαζε και ήταν με παρέα χαμογελαστή. Δοκίμασα να την ξανα πάρω αλλά περνούσαν μέρες που δεν έδειχνε σημάδια ζωής κ δεν το σήκωνε. Δεν την έβρισκα ποτέ. Μέχρι που πέρασε μήνας και νόμιζα πως κάτι της συνέβη. Πηρα απο άλλο νούμερο και το σήκωσε αμέσως, μου είπε έτυχε κ το άκουσε, κ ότι το τηλέφωνο το έχει παρατημένο, δεν χρησιμοποιεί καθόλου viber ούτε fb και άλλα τέτοια. Κατάλαβε την ενόχλησή μου και μου και της είπα πως την είδα έξω κάποιες φορές για καφέ και ποτό και είπε να κανονίσουμε να βρεθούμε γιατί χαθήκαμε! Τέτοιο θράσος! . Απο τότε προσπάθησε να με πάρει μια φορά αλλα δεν το σήκωσα και δεν ξανα μιλήσαμε ποτέ. Μου το έκαναν κ άλλα άτομα, μου λένε να πάμε για καφέ αλλά ποτέ δεν κανονίζουμε. ΤΟ λένε για ξεκάρφωμα; Δεν περιμένουν πως θα τους πάρω; Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό το πράγμα;Δε με γουστάρεις; Οκ δικαίωμά σου. Μη μου λες τίποτα απλά. Μη μου λες να πάμε για καφέ, μη μου λες να βρεθούμε. Αμα γουστάρεις πάρε με τηλέφωνο, είμαι διαθέσιμη. Αν δεν με γουστάρεις γιατί να μου πεις να βρεθούμε κ να μου το κάνεις αυτό; Σπάω το κεφάλι μου να βρω τι συμβαίνει αλλά μάταια. Με μπερδεύει πολύ η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. (και επειδή κάποιοι σίγουρα θα το γράψουν και θα το σκεφτούν, όχι, δεν βρωμάω, κάνω μπάνιο, βάζω αποσμητικό και μυρίζω ευχάριστα, ούτε περίεργα ντύνομαι να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν).
5
 
 
 
 
σχόλια
κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! επειδή εσύ συμπεριφέρεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο θεωρείς πως και οι άλλοι θα συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο. δεν είναι όμως έτσι...τι συμβαίνει; απλά δεν θέλουν την παρέα σου και βρίσκουν δικαιολογίες της πλάκας ελπιζοντας πως θα βαρεθείς και θα σταματήσεις να επιμένεις. παίρνεις τηλ μια δυο τρεις φορές, μετά δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις. ασε τον άλλον να κινηθεί μόνος του, ασε τον να πάρει πρωτοβουλίες. τώρα για την περίπτωση της κοπέλας που σου είπε ότι δεν είχε λεφτά και την είδες να διασκεδάζει σε ταβέρνα τρώγοντας, επειδή την έπιασες στα πράσα θα μπορούσες κάλλιστα να την τρολλάρεις. εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα να την χαιρετήσω και θα της έλεγα να πάμε για κανέναν καφέ. θα την έπαιρνα τηλέφωνο λίγες μέρες αργότερα και θα της έλεγα ''δεν έχω λεφτά να πάμε για καφέ. αλλά δε πειράζει κάπου θα τρακαριστούμε σε κάποια ταβέρνα να τρώμε τον αγλέουρα κι οι δυο μας. τα λέμε φιλιά''.
Πιστευω να καταλαβαινεις ποσο θα χεστει η κοπελα αμα της πεις ετσι. Σου βαζω κ στοίχημα οταν κλείσετε το τηλ για να μην την ακουσεις θα πει "ρε δε πας στο διαολο βλαμμενη που θα μου την πεις κιολας;"
Scroll to top icon