ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2017 | 19:04

Υπαρχει

φιλια αναμεσα στα 2 φυλα? Τι πιστευετε? Υπαρχουν στιγμες που σκεφτομαι οτι θα μου αρεσε να ειμαι φιλη και μονο με καποιον ανδρα... Δηλαδη να μοιραστουμε τους προβληματισμους μας,τις ανησυχιες μας, να λεμε τα αστεια μας, να στηριζουμε ο ενας τον αλλο! Τους προτιμω ωρες ωρες απο τις γυναικες. Τι λετε? Εχετε καποιον φιλο-η του αντιθετου φιλου?Οχι γνωστο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματική φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα,ξέρω όμως ότι πάντα ήθελα έναν άντρα για κολλητό.Να με συμβουλεύει και να μου λέει πως βλέπει τα πράγματα απ την δικιά του οπτική.Θεωρώ ότι δεν θα υπήρχε ζήλεια Σαν και αυτή που μπορεί να έχουμε οι γυναίκες μεταξύ μας και αυτό που θα σου έλεγε θα το εννοούσε.Ζηλεύω την αντρική φιλία!!!
Αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα στο δύο φύλα, ουσιαστικά εννοούν ότι με κάθε άτομο του αντίθετου φύλου πάνω σε αυτό τον κόσμο, υπάρχει η πιθανότητα να κάνουν σεξ. Ότι δηλαδή είναι δυνάμει ποθητοί ερωτικά από ανεξαιρέτως όλους τους ανθρώπους του άλλου φύλου και ότι δύνανται να δουν ερωτικά όλους τους ανθρώπους του άλλου φύλου. Καταλαβαίνεις πόσο παρανοϊκό είναι αυτό; Είναι δυνατόν να δεις ερωτικά όλους άντρες εκεί έξω; Και ταυτόχρονα να σε δουν κι αυτοί ερωτικά; Στατιστικά και μόνο, υπάρχουν πολλοί άντρες με τους οποίους ταιριάζεις και θα μπορούσατε να είστε φίλοι.
Scroll to top icon