ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2017 | 15:46

Αραγε σωστα κανω?

Το αγορι μου εχει καποια ψυχολογικα προβληματα και περνει χαπια.. Δεν ημαστε πολυ καιρο μαζι μονο 8 μηνες το οτι περνει χαπια το εμαθα απο αλλους στους 2 μηνες σχεσης μας και οχι απο τον ιδιο στεναχωριθηκα πολη αλλα δεν τον αφησα στιγμη. Ηθελα να ειμαι μαζι του αλλα βλεπω οτι εχει μεγαλη νευρικοτητα δεν μπορει να κατσει σε ενα σημειο και ουτε μπορει να αφιερωσει πολυ χρονο σε μας! ξεχναει πραγματα και γενικα ωρες ωρες ειναι τοσο απομακρος! και παλι μενω μαζι του.Τον αγαπω θελω να γινει καλα εγω να τον κανω καλα! Αλλα μπορω? Αυτο σκεφτομαι αντεχω? Μπορω να τον βοηθησω? Μου ειπε θα τα καταφερει μου το υποσχεθηκε αλλα δεν βλεπω εξελιξη και χανω της ελπιδες μου... Τι μου προτεινετε εσεις? Αν εχω καποια ορθογραφικα ζητω συγνωμη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι πολύ καλό ατομο ρε συ!!!! Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς να σου απαντήσω διότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει τ αγόρι σου. Όπως και να έχει όμως σίγουρα θα είναι είναι δύσκολη η κατάσταση και σε καταλαβαίνω. Νομίζω πως τον εαυτό σου πρέπει να ρωτήσεις αγάπη μου αν τον αγαπας τόσο ώστε να τον στηριξεις πάρα τις δυσκολίες που μπορεί να σου δημιουργεί. Αν ξέρεις ότι και αυτός σε αγαπάει πιάσε του το χέρι και πάτε μαζί στο δρόμο της ιασης του. Ότι καλύτερο και στους δυο σας!!
Scroll to top icon