ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2017 | 02:56

Οι άνθρωποι ειναι εγωιστές και οι περισσότεροι πιστευουν πως τα ζωα δεν εχουν ψυχή.

Τρομάζω όταν ακούω να λένε μερικοί πως η ψυχή των ανθρώπων αξίζει ενώ του σκύλου ή της γάτας ή ενός αγαπημένου μας κατοικίδιου δεν αξίζει. Όλοι μας έχουμε ψυχή. Γιατί η ψυχή ενός ανθρώπου που έχει κακή ψυχή να είναι ανώτερη απο ενός σκύλου που έχει σώσει κάποιον... Υπάρχουν ζώα ήρωες όπως και άνθρωποι τέρατα. Όταν κάποιος χάνει ένα κατοικίδιο ζώο που το έχει μεγαλώσει απο μωράκι, σίγουρα θα το βλέπει σαν φιλαράκι του ή σαν μέλος της οικογένειας και όχι σαν σκύλο ή γάτα. Μου έχει τύχει (ειδικά στην Ελλάδα) να χάσω μια γατούλα μου και να μην μπορώ να συνέλθω εύκολα και ακούω να μου λένε " Πως κανεις έτσι; Δεν πέθανε και άνθρωπος" Μα για εμένα αυτο δεν έχει καμία σημασία‼ Επίσης μερικοί λένε ο Θεός ευτιαξε πρώτα τον άνθρωπο και μετά τα ζώα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο, ΤΙ ΠΙΟ ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ. Ας συνέλθουν μερικοί στενόμυαλοι... Α‼ Και κάτι άλλο, είναι ΦΟΝΟΣ όταν βαδανιζεις και σκοτώνεις ένα ζώο αδέσποτο ή μη. Ευτυχώς υπάρχουν οι κατάλληλες ποινές‼ Καιρός ήταν‼ Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται απο το πως φέρεται στα ζώα και σε εκείνους που δεν τους έχει ανάγκη ώστε να κερδίσει κάτι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σωστά αυτά που θες να πεις, κάτι που γνωρίζουν όλοι (εντάξει, οι περισσότεροι) που έχουν/είχαν κατοικίδιο στην ζωή τους. Προβληματίζομαι βέβαια με το ότι έμπλεξες τον όρο "ψυχή", τον θεό, την δημιούργια του κόσμου κτλ. Προφανώς και δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε όλα αυτά (τα οποία είναι τεράστια κουβέντα για να την αναλύσουμε εδώ τώρα) για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να αγαπάμε, να φροντίζουμε όσο μπορούμε και να συμβιώνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα με τα πλάσματα αυτά.
Scroll to top icon