ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2017 | 18:51

...

Είμαι 3 λυκείου και κάνω μάθημα ιδιαίτερα, είμαι ερωτευμένη με τον καθηγητή μου από την αρχή της χρονιάς, προσπάθησα πολύ να το πνίξω όλο αυτό μέσα μου, τελικά σήμερα δεν άντεξα και έκανα την κινησή μου ύστερα από συμβουλή μιας φίλης μου. Μόλις τελειώσαμε στο μάθημα του έκανα στοματικό, βασικά του όρμηξα σα λυσάρα. Άργησε αρκετά να σηκωθεί, γεγονός που δεν μου έχει ξανασυμβεί γιατί όλες οι εμπειρίες μου είναι με συνομίλικους. Δεν τραβήχτηκε, ούτε μου είπε να σταματήσω οπότε το έφτασα μέχρι τέλους το οποίο κράτησε αρκετά. Τον ρώτησα αν του άρεσε, τα χε χαμένα και είπε ένα ήταν τέλειο και έφυγε. Απίστευτη αμηχανία, και τώρα τα χω χαμένα. Τι να κάνω? Να του στείλω κάτι? Να περιμένω? Πιστευέτε ότι θα προχωρήσει κάτι μεταξύ μας? Έκανα βλακεία? Ήταν λάθος? Πάντως είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του που θα κάνα τα πάντα γι αυτόν. Θέλω να ναι ο πρώτος μου. Είναι 46 αλλα δεν με νοιάζει καθόλου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν όλα όσα διάβασα σήμερα ΔΕΝ είναι τρολ -που αμφιβάλλω- οι εξομολογήσεις χρειάζονται ένα γερό ευχέλαιο. Αν δεν πιάσει, ένας εξορκισμός επιβάλλεται. Όπως θα 'λεγε κι η θεία μου η Νίτσα, τινάζοντας τα τροφαντά της μπράτσα στον αέρα και με βλέμμα στραμμένο προς τα πάνω εις ένδειξιν απελπισίας, "...τα ύστερα του κόσμου...!"
Scroll to top icon