ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2017 | 18:38

....

Ότι θέλετε πραγματικά απο το αντίθετο φύλο, να το ζητάτε ευθέως και θα εκτιμηθεί περισσότερο απο τα ψέμματα...Μια κοπέλα που νόμιζε οτι είχε δεσμό με κάποιον και όταν κατάλαβε οτι αυτός ο κάποιος άρχιζε να αλλάζει στάση απέναντί της, τον ρώτησε τι συμβαίνει και την έβγαλε και τρελή οτι δεν συμβαίνει τίποτα. Αλλά η εξαφάνισή του που έγινε μέσα στην επόμενη ώρα, τα εξήγησε όλα. Και εκεί καταλαβαίνεις, οτι δεν είχες δεσμό αλλά ένα ψέμα για να μπορεί να ξεχαρμανιάζει ο άλλος, κι ας σου λένε όλοι οτι γλίτωσες απο αυτόν.... Αλλά που δεν θα γλιτώσω ποτέ απο τις ενοχές μου που πιάστηκα κορόιδο μαζί του και τον έκανα και τζάμπα μάγκα!Πες ρε άνθρωπε ''θέλω σεξ απο εσένα'', χωρίς περιττά λόγια και θα εκτιμηθεί περισσότερο απο το ψέμα... Επειδή θα φανεί στο τέλος το ψέμα.... Και πονάει.
6
 
 
 
 
σχόλια
Προτού φθάσουμε στο τι θέλουμε από τον άλλο, καλό είναι γενικότερα να υπάρχει ειλικρίνεια, γιατί έχουμε φθάσει στο σημείο και ''Καλημέρα'' να μου πει μία γυναίκα, να πιάνω τον εαυτό μου να δυσπιστεί εάν το εννοεί ή όχι.
Scroll to top icon