ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2017 | 17:15

Ομαδική εργασία

Γεια σας παιδιά!! :)Είμαι στο πρώτο έτος στην σχολή μου και σε ένα μάθημα έχουμε μια ομαδική εργασία. Είμαστε πολλά παιδιά τα περισσότερα αγόρια μόνο δυο είμαστε κορίτσια και δεν έχω πάει αποφασίσει τι θα κάνω με την εργασία που είναι ομαδική. Ήθελα να πάω με την άλλη την κοπέλα αλλά εκείνη πήγε μαζί με άλλα δυο αγόρια. Από την αρχή της χρονιάς είναι ένα αγόρι στο τμήμα που μου αρέσει πολύ. Σήμερα ήρθε και μου είπε να πάμε μαζί στην εργασία είναι και ένα ακόμα παιδί και ότι θα χαιρόταν πολύ να είχαν εμένα στην ομάδα τους. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια αλλά χάρηκα τόσο πολύ!!! Έχουμε κάνει ήδη μια συνάντηση σαν ομάδα και στο τέλος το άλλο παιδί έφυγε και μείναμε οι δυο μας. Εκείνος μου μιλούσε για την εργασία και εγώ καθόμουν και τον χάζευα. Είναι τόσο καλούλης!!!! Νομίζω είμαι ερωτευμένη μαζί του. Λέτε να με θέλει;; Θέλω και εκείνος να είναι ερωτευμένος μαζί μου. Αχ μακάρι να είναι. Αλλιώς γιατί να με έπαιρνε στην ομάδα του;;; Με τόσα παιδιά μιλάει. Όταν κάνουμε και δεύτερη συνάντηση θα του μιλήσω. Το αποφάσισα!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ε αφού σου είπε για εργασία προφανώς και σε γουστάρει. ΝΟΤ!! Αλλά να ξέρεις το άλλο ειδικά σε αυτή την ηλικία τα αγόρια δεν υπάρχει περίπτωση να πουν όχι σε κοπέλα οπότε μιλα του!
Στις ομαδικές εργασίες κάνουμε μία απέλπιδη προσπάθεια να επιλέξουμε τον λιγότερο άχρηστο, ευχόμενοι να μη μας κρεμάσει, να ξέρει στοιχειώδη ελληνικά και να μην επισκέπτεται το campus μόνο για τα πάρτι της δαπ αλλά να πηγαίνει και σε καμιά διαλεξούλα. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε γουστάρει. Μη του μιλήσεις ακόμα. Περίμενε λίγο να τελειώσετε την εργασία έστω.
Scroll to top icon