ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2017 | 09:03

....

Και πάλι τη βάζεις πιο πάνω από όλες τις παλιές σχέσεις σου. 5 χρόνια μετά τον χωρισμό σας και κρατάτε ακόμα επαφές. Βρίσκεστε για καφέ πού και πού, είστε φίλοι στοFacebook , δεν ξέρω και τι άλλον κάνετε...Όσο ήμασταν μαζί έφαγα πολύ ψέμα από σένα για να βγεις μαζί της για καφέ. Η λύση σου ήταν να βγούμε όλοι μαζί βρε αδερφέ! Το να μη βγαίναμε καθόλου, ούτε εγώ,ούτε εσύ δεν σου πέρασε καν από το μυαλό. Αυτή εκεί, επιμένει και εμφανίζετε ως δια μαγείας κάθε φορά που χωρίζεις. Σου εύχεται πάντα τα χρόνια πολλά της. Μία σχέση των 6 μηνών και είχε καλύτερη αντιμετώπιση από εμένα, μια σχέση 3 και βάλε χρόνων. Ε λοιπόν, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Εσείς μια μέρα θα είστε μαζί, είναι γραφτό σας. Τέτοια επιμονή δεν έχω ξαναδεί σε κοπέλα, ούτε και τόσο μεγάλο μπουνταλά όσο εσένα, που σε κρατάει για καβάτζα και εσύ κάθεσαι.Το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια δεν έκανα την έκρηξη που μου άρμοζε. Να σας έπαιρνε ο διάολος και τους 2. Και γι'αυτό μόνο μετανιώνω. Είναι άσχημο πράγμα ο καταπιεσμένος θυμός. Σε τρώει ζωντανό.
3
 
 
 
 
σχόλια
Έπρεπε να ξεχέσεις και αυτόν τον καραγκιόζη και αυτή την κολλημένη. Άκου λέει χωρισμένοι 5 χρόνια και να έχουν επαφές...τυχερή είσαι αν δε σου φύτρωσαν κέρατα, χωρίς ίχνος ειρωνίας.
Scroll to top icon