ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2017 | 19:22

Πανελελε 2017

Σε 63 μερες δινω πανελληνιες δεν εχω διαβασει τιποτα και θελω να περασω σε μια σχολη με 13-14000 μορια ειμαι θεωριτικη εχω διαβασει μονο 2 σελιδες στην ιστορια και τπτ αλλο σε κανενα αλλο μαθημα προλαβαινω αν ξεκινησω απο τωρα???Δεν παω για το 20 με ενα 15 ιστορια ενα 15 εκθεση ενα 10 λατινικα και ενα 12 αρχαια ικανοποιημενη θα ειμαι.Απλα βαριεμαι να διαβασβ καθε μερα το παω απο αυριο σε αυριο
3
 
 
 
 
σχόλια
Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες κοπέλες. Ας τα πάρουμε λογικά:Για να γράψεις 15 στην έκθεση πρέπει να κάνεις εξάσκηση από την Α΄Λυκείου και να γράφεις διαρκώς εκθέσεις. Μετά είναι και η θεωρία που πιάνει 12 στα 20.Ιστορία το αφήνω στην κρίση σου αν βγαίνουν τόσα κεφάλαια σε 2 μήνες με καθημερινή αναβολή..Αρχαία έχεις μια ελπίδα εάν διάβαζες τα προηγούμενα χρόνια και ξέρεις καλά γραμματική/συντακτικό, οπότε προλαβαίνεις άνετα μεταφράσεις και σχόλια στο γνωστό.Λατινικά με κάλυψε η Σουφραζέτα... Διάβασε τουλάχιστον τις μεταφράσεις να πιάσεις το 8άρι και για το παραπάνω ισχύει ότι σου είπα στα αρχαία περί γραμματικής και συντακτικού.Σε κάθε περίπτωση μην αναβάλλεις άλλο το διάβασμα γιατί δε σε βλέπω καλά..
Δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβεις να γραψεις 14.000 μορια με διαβασμα της τελευταιας στιγμης.γιατι?γιατι η θεωρητικη κατευθυνση απαιτει δυστυχως διαβασμα και προετοιμασια πολυ καιρο πριν.μακροχρονια προετοιμασια.εκτος αυτου το 10 στα λατινικα ειναι ξεφτιλα.τα λατινικα ειναι ενα μαθημα το οποιο μπορει να σε βοηθησει να ανεβεις παρα πολυ και στο οποιο (με διαβασμα φυσικα) μπορεις να γραψεις πιο ευκολα ενα 19-20 σε αντιθεση με τα υπολοιπα μαθηματα που ποτε δε μπορεις να εισαι σιγουρος.στοχευσε στα λατινικα λοιπον.
Δεν έχω ιδέα αν μπορείς να γράψεις 14.000 με διάβασμα 63 ημερών (ΑΝ κάτσεις τελικά και διαβάσεις γιατί το αναβάλεις διαρκώς). Αν είσαι τυχερή/ος, ίσως σου κάτσουν τα θέματα και γράψεις εκεί γύρω.Εύχομαι να κάτσεις να διαβάσεις και να πετύχεις τους βαθμούς που θέλεις. Άκου όμως μια συμβουλή από κάποια που σου ρίχνει 6-7 χρονιάκια. Τίποτα δεν σου έρχεται έτοιμο στο πιάτο αν δεν προσπαθήσεις να το κερδίσεις. Ούτε ο βαθμός στις πανελλήνιες, ούτε το πτυχίο, ούτε μια δουλειά αύριο μεθαύριο. Μάθε να προσπαθείς για τα θέλω σου και όχι να περιμένεις ως δια μαγείες να πραγματοποιηθούν. Καλή επιτυχία, συγκεντρώσου και διάβασε όσο περισσότερο μπορείς ξεκινώντας από σήμερα.
Scroll to top icon