ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2017 | 01:27

Αποσταση και ερωτας

Πριν 2 χρονια γνωρισα ενα παιδι που ειχε ερθει διακοπες στον τοπο μου.Ηταν ο κολλητος του αδερφου της φιλης μου και ετσι ετυχε να βγουμε 2-3 φορες ολοι μαζι Αρχικα μιλουσαμε πολυ μεταξυ μας σαν να γνωριζομασταν χρονια. Μαρεσε πολυ η παρεα του. Μετα απο εκεινη την μερα Δεν τον ξαναειδα εφυγε. Γερμανια.τοσο μακρυα.Καμια επαφη και δεν ειχαμε.Ξαφνικα βλεπω αιτημα του στο facebook.Εγω το δεχομαι και αρχισαμε να λεμε τα νεα μας για περιπου 3μηνες οπου μετα περασε σε μια αλλη φαση ερωτικη δηλαδη...Αρχισαμε να καταλαβαινουμε οτι ενας ποθουσε τον αλλον και καθημερινα μιλουσαμε τηλεφωνο,καμερα κτλπ συνεχισαμε για 3μηνες ελιωνε ο ενας για τον αλλον και δεν μπορουσα να τον νιωσω κ να με νιωσει! Πιστευαμε οτι θα μπορεσουμε να το ζησουμε !ετσι Και αποφασισε να ερθει να με δει, λογω συνθηκων δεν τα καταφερε, παρολα αυτα συνεχισαμε να μιλαμε για 1 χρονο σχεδον οπου μετα αποτομα σταματησαμε να μιλανε για ενα χρονο περιπου ..καποια στιγμη βρεθηκα ομως στα μερη του και τον ειδα τυχαια πολυ ψυχρος μαλλον ειχε φτιαξει την ζωη του Και εγω εφυγα σχεδον εκνευρισμενη μετα απο τοσα ονειρα και φιλοδοξιες που ειχαμε ανταλλαξει. Απο τοτε στελνει και καλα να μαθαινει αλλα ξερω οτι ενδιαφερεται ακομα ερωτικα και το χει δειξει. Το θεμα ειναι οτι μου λεει οτι καποια στιγμη θα μαστε μαζι και το θελει πολυ και δεν εχει παψει να νοιαζεται για μενα, θα μας ευννοησουν οι καταστασεις μου λεει. Εγω ομως με αυτα γεμιζω ελπιδες, χωρις να μπορω να προχωρησω μπροστα! γιατι ηταν ενας ανθρωπος ξεχωριστος απο ολους οσους εχω γνωρισει μεχρι τωρα ενιωσα πολλα. Το ζητουμενο ειναι να περιμενω να συμβει κατι χωρις να ξερω αν θα συμβει ποτε; εφοσον δεν μπορω να παω ουτε εγω εκει που μενει μα ουτε και εκεινος. Καποια στιγμη μπορει να γινει μηπως ομως θα ειναι αργα εως τοτε?
3
 
 
 
 
σχόλια
Το καταλαβαίνεις και μόνη σου, δε χρειάζεται να πω κάτι. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση και να συνεχίσεις τη ζωή σου χωρίς πισωγυρίσματα. Πώς θα το κάνεις αυτό; φυσικά βγάζοντάς τον οριστικά απ' τη ζωή σου (κοινώς μπλοκ παντού και μη σε νοιάζει). Στην αρχή ενδεχομένως να νιώσεις άσχημα, αλλά πίστεψέ με αργότερα θα ανακουφιστείς και θ' αναρωτιέσαι γιατί δεν το έκανες νωρίτερα.Δική σου επιλογή ό,τι κι αν κάνεις.
Μάλλον θα πρέπει να συνεχίσεις την ζωή σου..αφού δεν υπάρχει καμία προοπτική να έρθει η να πας δεν έχει νόημα να καθυστερείς την ζωή σου , μένεις πίσω ! Προσπαθείς να κανείς πράγματα για σένα εδώ να βγαίνεις με φίλους και θα έρθει άλλος έρωτας τον όποιον θα τον ΖΗΣΕΙΣ ! Όσον αφορά αυτά που σ λέει οκ προφανώς και νοιάζεται κλπ όμως δυστυχώς δεν μπορείτε να είστε μαζί , προχωρά την ζωή σου εκείνος ίσως το έχει κάνει κιόλας!
Scroll to top icon