ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2017 | 17:42

Σπουδες χορου

Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα αν γινεται, καποιος να με ενημερωσει σχετικα με την κρατικη σχολη χορου ή τη λυρικη σκηνη. Ειμαι 19 ετων, δινω δευτερη φορα πανελλαδικες, αλλα και παλι δεν ξερω αν θα περασω καπου που να μου αρεσει. Λατρευω το χορο και εχω κλιση. Παντα ηθελα να ασχοληθω με αυτο, δυστυχως ομως δεν διαθετω καμια στηριξη απ την οικογενεια μου. Περιμενουν να διαβασω, να περασω,να σπουδασω ψυχολογια και ολο αυτο το κανω με μεγαλη πιεση. Οσον αφορα στις προαναφερθεισες σχολες, δεν ξερω, ειναι δωρεαν? Επισης χρειαζεται να εχω κανει χορο προτου παω? Στην ηλικια μου, γινομαι δεκτη? Πρεπει να ξερω να χορευω συγχρονο και μπαλετο αναγκαστικα? Να ενημερωσω πως δεν εχω παει ποτε σε σχολη χορου, παρα μονο για λιγους μηνες -εκανα λατιν- και το διεκοψα εξ αιτιας οικονομικης δεσχερειας. Ευχαριστω εκ των προτερων!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικα δινεις εξετασεις για να γινεις δεκτη. Εξεταζεσαι σε μπαλετο και συγχρονο ενω καποιες μερες πριν τις εξετασεις κανεις καποια μαθηματα. Τα τμηματα ειναι επαγγελματικα στην ηλικια που βρισκεσαι οποτε καταλαβαινεις πως το επιπεδο ειναι πολυ υψηλο και συμμετεχουν ατομα που εχουν ασχοληθει σοβαρα με τον χορο απο μικροι. Βεβαιως δεν θελω να σε αποθαρρυνω. Τουλαχιστον στη θεσσαλονικη απο οσο ξερω δεν υπηρχε χρηματικη συνδρομη.
Scroll to top icon