ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2017 | 02:49

Σας ζηλεύω

καμιά φορά που διαβάζω εξομολογήσεις, σκέφτομαι μακάρι και εμενα ολα τα προβλήματα μου να ηταν ερωτικά ή ψιλο βλακειούλες (με το συμπάθιο)
4
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα, αλλά διαθέτουν αυτοπεποίθηση, δύναμη, αισιοδοξία, διαύγεια, όρεξη και διάθεση να παλέψουν, γιατί μέσα τους ξέρουν να αξιολογήσουν καταστάσεις.Απεναντίας τώρα, υπάρχουν άλλοι που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, δε διαθέτουν ίχνος λογικής, φυγοπονούν, βαριούνται να σκεφτούν και θέλουν τη λύση μασημένη τροφή, γκρινιάζουν για το τίποτα, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή για να νιώσουν σημαντικοί και για το πιο μηδαμινό που φέρνουν εις πέρας χρειάζονται το πατ-πατ (έστω και προσποιητό) το περίγυρου.Ε λοιπόν μάντεψε ποιον θα'πρεπε να ζηλεύεις.Θέλω να πω οτι άμα έχεις μυαλό κουκούτσι, ό,τι πρόβλημα και να'χεις (και βλακειούλα όπως λες) σε βγάζει νοκ-άουτ.
Scroll to top icon