ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2017 | 22:52

Ξεχνάω

Πριν ένα χρόνο περίπου δεν ξέρω τι είχα πάθει και ξεχνούσα πάντα να τραβήξω το καζανάκι. Το υποψιαζόμουν και σκεφτόμουν, τράβηξα το καζανάκι ή οχι; Καλού κακού πήγαινα στην τουαλέτα πριν προλάβει κάποιος άλλος να μπει και έτσι εβλεπα ότι δεν το είχα πατήσει. Μία μέρα μάλιστα μου έκανε παρατήρηση η αδερφή μου και της λέω, δεν ξέρω τι έχω πάθει, έχω παρατήρησει ότι τώρα τελευταία ξεχνάω να το πατάω. Αυτό διήρκησε ένα μήνα περίπου. Πάντα το πατούσα και γενικά πάντα καθαρίζω την τουαλέτα αν αφήσω κάποιο ίχνος ακόμα και στις δημόσιες τουαλέτες. Δεν ξέρω όμως τι είχα πάθει εκείνο το διάστημα. Πραγματικά αυτό με προβλημάτισε αρκετά. Πλέον το τραβάω κανονικά.Τώρα. Τώρα, ξεχνάω να κλείσω το μάτι της κουζίνας. Δύο φορές, μέσα σε δύο μέρες. Και οι μέρες, ήταν κοντά-κοντά. Θα περιμένω για την εξέλιξη του. Ελπίζω να μην κρατήσει κι αυτό κανένα μήνα.Ξέρω ότι πολύς κόσμος ξεχνάει, είναι φυσιολογικό σε κάποια πράγματα αλλά τις περισσότερες φορές δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό, όπως το αλτσχάιμερ. Με προβλημάτισε όμως πολύ αυτό με το καζανάκι. Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να κάποιο προειδοποιητικό σημάδι για κάτι σοβαρότερο που μπορεί να συμβεί αργότερα στο μέλλον; Το ρωτάω γιατί μερικές φορές με ανησυχεί το γεγονός που στο παρελθόν είχα πάθει ένα ατύχημα και χτύπησα πολύ δυνατά το κεφάλι μου και φοβάμαι μην έχω συνέπειες.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θυμισε μου να μη συγκατοικησουμε ποτε! Τι επαθες? Το ξεχασες κιολας? :-P Περα απο την πλακα,δεν πιστευω οτι ειναι κατι σοβαρο..Μαλλον περνας φασεις αφηρημαδας...Ωστοσο ρωτα κ καποιον ειδικο..;-)
Scroll to top icon