ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2017 | 02:45

Βαρεμάρα, απογοήτευση

Είμαι 19+ ετών, κοπέλα, πρωτοετής στη Θεσσαλονίκη και έχω απογοητευτεί. Τα στέκια είναι πολύ λίγα και όλα στο κέντρο μαζεμένα, σχεδόν πουθενά αλλού, όπου βασιλεύει το σκοτάδι και η...ησυχία. Γενικά η κατάσταση είναι πολύ ασφυξία, αν κι έχω παρέα. Άλλα άτομα που γνώρισα εδώ λένε ότι αυτό το παθαίνουν πολλοί απ' το 2ο έτος, δηλαδή βαριούνται την πόλη, δεν ήταν όπως τα άκουγαν, έχει πέσει πολύ μάρκετινγκ ότι είναι καλή φοιτητούπολη, αλλά ρε παιδιά τζίφος...Και δεν έχω προϋποθέσεις για να πάρω μεταγραφή. Βέβαια, πολλά παιδιά που κατάγονται από χωριά ή κωμοπόλεις της Β. Ελλάδας τους αρέσει αρκετά, εντάξει, αλλά αν έχεις μεγαλώσει σε πόλη, δεν παθαίνεις και καμιά πλάκα, για να το πω ευγενικά.
6
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο, συγχαρητήρια σε όλους εσάς που σχολιασατε! Πόσο εύκολο είναι να πάρεις την θέση του δικαστή! Λοιπόν επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοια θέση με την κοπέλα που έγραψε το μήνυμα, έχω να πω τα εξής: 1) είμαι σίγουρη ότι η πλειοψηφία από εσάς κατάγεται από την Θεσσαλονίκη για αυτό και οι αντιδράσεις σας λες και σας θιξαμε τα ιερά και τα όσια. 2) Δεν ξέρω αν το παρατηρησατε η κοπέλα δεν είπε κάτι για την σχολή που σημαίνει ότι δεν είναι οι σπουδές της το πρόβλημα της. Δηλαδή τι σημαίνει ότι αν περνάμε τα μάθηματα η ζωή μας έχει ολοκληρωθεί, αν εσείς δεν θέλετε να έχετε κοινωνική ζωή ή δεν την χρειάζεστε δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την αποζηταμε και οι υπόλοιποι.3) Τέλος προφανώς και την απασχολεί (όπως και εμένα στην περίπτωση μου) ο κόπος των δικών της για αυτό δεν τα έχει παρατήσει όλα και κάθετε και ζητάει συμβουλές απο άγνωστους επειδή είναι μπερδεμένη.
Κοπελα μου ειναι δυνατον να εισαι σε μια μεγαλη πολη, να εχεις παρεα, να εισαι εικοσι χρονων και να βαριεσαι??? Ειλικρινα με καμια διαθεση κριτικης δεν μπορω να πιστεψω πως το προβλημα της εξ ειναι ο περιβαλλων χωρος... Θυμαμαι δεκα χρονων ημουν ειχα δυο τρια κοριτσια και καναμε παρεα... Καποια στιγμη κατι μου τη βαρεσε και τις εκοψα βρηκα αλλες φιλες... Συνεχεια λεγανε βαριεμαι, βαριομαστε κοκ... Στο βαθος τον ιδιο τους τον εαυτο βαριοντουσαν.....
Να γίνεται κανείς φοιτητής με σκοπό να σπουδάσει, μπα;Αφού οι προτεραιότητές σου είναι τέτοιες, θα πρότεινα να τα παρατήσεις, να βρεις μια δουλειά ώστε να μην σπαταλάς τους κόπους των ανθρώπων που σε στηρίζουν κι από κει και πέρα κάνε ό,τι μα ό,τι γουστάρεις. Μπορείς να μείνεις όπου θέλεις και να κάνεις τη ζωή που θέλεις.Το να μην επιθυμείς να σπουδάσεις δεν είναι κάτι το μεμπτό. 'Ομως το να δίνεις την εντύπωση οτι πήγες εκεί με ένα σκοπό, ενώ στην πραγματικότητα σε απασχολεί μόνο κάτι άλλο, είναι εκτός από απαράδεκτο και ανήθικο, γιατί επηρεάζει άμεσα τη ζωή των γονιών σου.
Scroll to top icon