ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2017 | 20:10

Να το ψαξω σε ψυχολόγο;;

Πανω λοιπον που αρχισα να πιστεύω στο οτι οντως υπάρχει αυτο που ονομάζουν το αλλο σου μισό, ενας ανθρωπος που σε συμπληρώνει, η ζωη ειπε να με αφήσει στο κενο για ακομα μια φορα. Πως γίνεται να υπαρχει ενας ανθρωπος τοσο ίδιος με εσενα; τοσο ταιριαστός με εσενα; για ποιο λογο να υπαρχει αφου δεν ειστε μαζι; και πανω απο ολα για ποιο λογο να πέρασε απο τη ζωη σου αν δε μπορουσε να μεινει; ειναι κατι σαν τιμωρία επειδή δε πιστευα; Παρόλα αυτα ομως εγω γιατι εχω την αίσθηση πως θα ερθει; πως θα γυρίσει; πως ειναι γραφτο; γιατι αισθανομαι πως ξερω το μελλον μου; πως γίνεται να αισθανομαι πως αυτος ειναι ο ανθρωπος μου και πως οτι και αν εγινε τωρα ειναι το μελλον μου; 'Η εχω σαλεψει ή χρειαζομαι βοήθεια!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως υπάρχουν κι άλλοι ταιριαστοί με σένα. Το ζητούμενο είναι ότι δεν είστε μαζί και ότι είναι με το να ζεις στην αναμονή θα χάσεις πολλά. Φαίνεται βολικό και πιο εύκολο , όπως είπε η συνχολιάστρια αλλά μόνο βραχυπρόθεσμα. Σε βάθος χρόνου θα σε φθείρει, θα σε κουράσει και θα σου έχει στερήσει τη δυνατότητα να ζήσεις. Απλά να ζήσεις. Καλές οι φαντασιώσεις, αλλά σαν την πραγματικότητα τελικά, δεν έχει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon