ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2017 | 17:00

Έχετε

φίλους, συγγενείς, γνωστούς γενικά, που έχουν ακμή; Μπορούν να θεωρηθούν όμορφοι εξωτερικά άτομα με ακμή;Έχω μέτρια ακμή από την εφηβεία μου, πλέον είμαι 26, έχω πάει σε δερματολόγους, αισθητικούς, έχω δοκιμάσει διάφορα, και αντισυλληπτικά παίρνω διότι είναι διεγνωσμένα ορμονικό το θέμα, φροντίζω το δέρμα μου, αλλά η ακμή επιμένει. Νιώθω άσχημη. Ας μην αρχίσουμε τα ότι η ομορφιά δεν είναι το παν, το πιστεύω κι εγώ, αλλά είναι σίγουρο ότι κάποιος θα προτιμήσει να προσεγγίσει ερωτικά ένα άτομο το οποίο τον ελκύει και εμφανισιακά, και δεν νομίζω ότι εμένα θα με προτιμούσε κάποιος από κάποια που δεν έχει ακμή. Έχω βαρεθεί να είμαι έτσι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το προβλημα της ακμης εμφανιστηκε στα 22. Πηγα σε αρκετους γιατρους κ εχω δοκιμασει πολλες θεραπειες, ωσπου βρηκα τους καταλληλους γιατρους. (δερματολογο κ ενδοκρινολογο).Το προβλημα ειναι ορμονικο στην περιπτωση μου κ ακολουθω αγωγη εδω κ 6 μηνες.θελω να πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα ξεμπερδεψω απ αυτο το προβλημα, κλεινοντας αισιως τα 27. Καταλαβαινω πως αισθανεσαι γιατι τα εχω περασει κ εγω ολα αυτα. Κατανοω οτι αυτο το θεμα σε επηρεαζει αρνητικα κ στα προσωπικα σου. Καλως ή κακως ενα ομορφο παρουσιαστικο ειναι πολλες φορες " η αφορμη" για να σε προσεγγισει καποιος αντρας. Παρολα αυτα γνωριζω ατομα που ξεκινησαν σχεση ενω ειχαν εντονη ακμη. Πιστευω οτι πρεπει να επικεντρωθεις στην αναζητηση ενος ενδοκρινολογου στην παρουσα φαση, αν οπως λες το ζητημα ειναι ορμονικο, κ να διευθετησεις αυτο το προβλημα. Οταν πλεον απαλλαχθεις απο την ακμη, η ψυχολογια σου θ αλλαξει αρδην κ θα ομαλοποιηθουν ολα. Πιστεψε με! Χρειαζεται υπομονη ομως κ το ξερεις! Καλη τυχη σου ευχομαι ολοψυχα!
Scroll to top icon