ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2017 | 14:21

Αγαπημένοι συνοδοιπόροι

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι μου αρέσει ένας τύπος, έστω Χάρης, με τον οποίο είμαστε στην ίδια παρέα. Ο Χάρης φαίνεται να δείχνει εξίσου μια συμπάθεια προς εμένα αλλά είναι δύσκολο να καταλάβεις αν είναι φιλικό ή αν είναι φλερτ καθώς μιλάμε για έναν άνθρωπο που τα ρίχνει όλα στο χιούμορ. Δεδομένης αυτής της κατάστασης όσο και αν μου αρέσει ο Χάρης δεν μπορώ να εκδηλωσω τα συναισθήματά μου αν δεν είμαι σίγουρη ότι και εκείνης νιώθει κάτι γιατί προφανώς θα φέρω σε δύσκολη θέση όλη την παρέα. Όσο εγώ περνάω την φάση μου με τον Χάρη, το συνωμοτικό σύμπαν μου στέλνει τον Βασίλη ένα υπέροχο παιδί, ξεκινάνε τα ρεντεβου και εκεί που γίνεται κάτι με τον Βασίλη εγώ δε νιώθω τίποτα, ούτε την παραμικρή έλξη. Δεν ξέρω τι φταίει και πρωτίστως δεν ξέρω τι να κάνω αλλά όλη αυτή η κατάσταση είναι άσχημη από οποιαδήποτε άποψη..
1
 
 
 
 
σχόλια
Για αρχή, άσε ήσυχο τον Βασίλη να βρει τον δρόμο του! Είναι απαράδεκτο να μη νιώθεις την παραμικρή έλξη (συ είπας) γι' αυτόν και να του δίνεις ελπίδες ότι εξελίσσεται η σχέση σας.Μετά ασχολήσου με τον Χάρη. Δείξε του ότι σε ενδιαφέρει, αν ενδιαφέρεται εξίσου θα το πάρει το μήνυμα.Ξεκάθαρα πράγματα για να έχεις και ξεκάθαρες καταστάσεις!
Scroll to top icon