ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2017 | 16:20

Προσπαθω μονη

..και ξαφνικά μια μερα σταματησε να στελνει μηνύματα για καλημερα ή καληνυχτα και αν θα στείλει ειναι ξερα και αποτομα μηνύματαχωρις γλυκες προσφωνήσεις..μου λεει οτι θα κάνει προσπάθεια να περναμε χρονο μαζι γιατι τρεχουν τα πρότζεκτ και δεν προλαβαινει να.βρεθουμε ή να βγουμε μια βολτα σαν.ζευγάρι..5 μηνες μαζι...και το τελευταιο καιρο προσπαθω εγω να επικοινωνω εγω να κανω προτασεις Εγώ ολα.αυτος επαναπαυεται....... ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ? μπορει να μαστε και μια βδομαδα που δεν θα χουμε βρεθει....δωστε μου λυσεις σας παρακαλώ του εχω μιλησει αλλα μου λεει οτι δεν του αρεσει η πιεση.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εάν, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, έχετε μία εβδομάδα να βρεθείτε τότε μάλλον δεν είναι καλά τα πράγματα μεταξύ σας. Χαλάρωσε λίγο. Παιξτο λίγο αδιάφορη κι εσύ. Να νιώσει ότι δεν τον αποζητάς όπως παλαιότερα. Αραίωσε τα μηνύματα. Μην του στέλνεις και καθόλου αν χρειαστεί.Εάν μετά απ αυτό σε ψάξει τότε σημαίνει ότι σε θεωρούσε δεδομένη και είχε επαναπαυθεί στα σίγουρα. Και μόλις κινδύνεψε να σε χάσει ενεργοποιήθηκε. Τότε δώστου μία ακόμη ευκαιρία με την υπόμνηση να μην θεωρεί κανέναν και τίποτα σίγουρο σ αυτή τη ζωή.Εάν όμως εξακολουθεί να είναι το ίδιο αδιάφορος τότε θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα και να αποχωρήσεις αξιοπρεπώς αναζητώντας έναν άνθρωπο που πραγματικά θα ενδιαφέρεται για σένα και θα δίνει κομμάτι από το δικό του ζωτικό χώρο για να εισέλθεις εντός.
Scroll to top icon