ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2017 | 01:20

Δεν εχω ιδεα

Πειτε μου εσεις πως θα αντιδρουσατε αν ο συντροφος σας σας ελεγε οτι ειναι χαλαρός απο την αρχη της σχεσης σας και εσείς τα δωσατε ολα..(εχετε το λαθος)..ρε αγορια τι σημαινει χαλαρος δηλαδη? Εγω εδω και ενα χρονο νομιζω οτι με αυτον τον ανθρωπο εχω σχέση..βεβαια δεν περναμε χρονο μαζί ιδιαιτερα..τον απασχολουν μονιμως οι δουλειες του και η εταιρεία του και εγω στο περιμενε..Όμως τις προαλλες μου ειπε οτι πιέζεται πολυ απο διάφορα και δεν αποδιδει στην εργασια του.εμενα ποια ειναι η θεση μου ?μα να μου πει οτι ειναι χαλαρός? Οταν λεω οτι δεν θα τον παρω δεν θα επικοινωνήσω κατι με πιανει και πάντα κανω εγω τη κινηση..Είμαι ασυγκρατητη..δεν θελω να τον χασω και φοβαμαι να κανω την αδιαφορη ηε την απομακρη..ομως μηπως ετσι μονο μαθω την αληθεια?
1
 
 
 
 
σχόλια
Και γιατί σε πειραζει που είναι χαλαρός ?θα ηθελες ν κοβει φλεβες ν κανει δραματα κ υστεριες?τωρα αν εσυ τα εδωσες ολα δεν το ξερουμε δεν είναι κατι μετρήσιμο να δεις ποσα πηρες ποσα εδωσες κ ουτε εχει νοημα,δεν λες κατι για την σχεση σας μονο αθτο π σου ειπε οποτε υποθετω ο,τι κ ν σημαίνει το ξερεις καλύτερα !το οτι τον πιεζεις νομιζω υφίσταται αν σ βγαίνει το παραπονο στα δωσα ολα κ συ τι μου δωσες?μεγα ξενερουα κατάσταση!
Scroll to top icon