ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2017 | 15:57

Ρε γυναίκες,

τι ακριβώς εννοείται όταν λέτε "του τα έδωσα ΟΛΑ";; Ποια είναι αυτά τα "όλα"; Δεν είναι ό,τι δίνει ο καθένας μας σε μια σχέση; Εννοείται κάτι παραπάνω; Κάτι που δεν καταλαβαίνω; Και, αν τα δώσατε ΟΛΑ, γιατί ο άλλος σας χωρίζει; Και, γίνεται μέσα στο ΟΛΑ να μην ήταν αυτό το ΚΑΤΙ που ο άλλος χρειάζεται; Κι αν δεν το ΘΕΛΕΙ το πακέτο(όποιο και αν είναι αυτό) ο Χριστιανός; Δεν έχει δικαίωμα να μην το θέλει; Για φανταστείτε το λίγο, να του δίνετε κάτι που δεν θέλει (και τα σημάδια που το μαρτυράνε είναι ΕΚΕΙ, μην μου πείτε όχι) και μετά να τον κατηγορείτε γιατί δεν το ΕΚΤΙΜΗΣΕ! Ποιο βρε να ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ; Εκείνο που δεν ήθελε; Ρε γυναίκες που "τα δίνετε ΟΛΑ", συγκεντρωθείτε λίγο.Είναι μια γνωστή μου. Ας την πούμε Ελένη. Η Ελένη επιτέλους βρήκε άντρα. Εδώ και έναν μήνα έχει (είχε) σχέση. Μια χαρά άνθρωπος ο Τάσος. Ε, άμα σας πω πως τον έπρηξε, τον ΕΠΡΗΞΕ. Δηλώνω μάρτυρας. Και να πω και την αλήθεια και όλα τα σχετικά. Σαρανταπέντε τηλέφωνα την ημέρα. Και να ήταν "μόνο" αυτό; Όλη η μεσογειακή κουζίνα παρέλασε από τα τάπερ του Τάσου. Ανερώτητα βεβαίως. Πήγαινε σπίτι του να ΤΟΥ ΣΥΓΥΡΊΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙ (η Σιμόν κλαίει βουβά πάνω σε ένα θλιμμένο συννεφάκι). Στις βόλτες τους κρεμόταν κυριολεκτικά επάνω του. Το έβλεπα και αγχωνόμουν. Εμφανέστατα το ίδιο ένοιωθε και ο Τάσος. Η μόνη που δεν ένοιωθε, ήταν η Ελένη.Εκείνη δεν ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΟΛΑ.Και σήμερα το πρωί μου τηλεφώνησε κλαμένη. Ο Τάσος λέει την "σούταρε" (αυτήν την λέξη χρησιμοποίησε. Φανταστείτε άχτι που έβγαλε ο Τάσος). Και πως οι άντρες δεν ΕΚΤΙΜΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. -----------ΟΧΙ. ΔΕΝ της είπα πως όταν είσαι 40 χρονών δεν λέγεσαι πλέον ΚΟΡΙΤΣΙ. Κάπου κάπου με πιάνουν και εμένα οι ευγένειες, μην νομίζετε. Ήθελα να σεβαστώ και την στιγμή. Το μόνο που της είπα, πως έχω γνωρίσει στην UNICEF πολλά καλά και ήσυχα κορίτσια. Μήπως είναι εκεί ο φυσικός της χώρος; Τα παιδάκια ανά τον κόσμο θα το εκτιμήσουν δεόντως. Μου το έκλεισε.Αχ Ελένη.
7
 
 
 
 
σχόλια
Άμα δεν έδωσε κwλο όλα δεν τα έδωσε! Όλα κι όλα! Πέραν του χιούμορ όμως. Αυτή την συζήτηση την είχαμε τις προάλλες. http://www.lifo.gr/confessions/view/303736?comment=1879684#1879684Η άποψή μου είναι ότι λέγεται αυτή η κουβέντα από ανθρώπους που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αυτά που προσφέρουν είναι επιθυμητά από τον άλλον και μάλιστα είναι και κάποιο κατόρθωμα επειδή μόνο αυτά έχουν εν προκειμένω να προσφέρουν...στη συγκεκριμένη περίπτωση το ασφυκτικό "μαμαδίστικο" "ενδιαφέρον" (très dekavlé).Aν είχαν όντως την αυτογνωσία ως όφειλαν κι είχαν αφουγραστεί τις ανάγκες του άλλου ατόμου δεν θα έλεγαν τόσο βαρύγδουπες κουβέντες ελαφρά τη καρδία και ανερυθρίαστα.
Scroll to top icon