ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2017 | 12:25

Η πρωην του...

Μ αρεσει καποιος, ο οποιος ειχε σχεση 3μιση χρονια απο αποσταση. Μου αρεσε απο τοτε που τα ειχε με την κοπελα, αλλα φυσικα τοτε δεν εκανα την παραμικρη κινηση. Παντως, εκεινος, παρολο που ηταν σε σχεση, δεν εδειχνε αδιαφορος απεναντι μου. Και για να μη νομιζετε οτι αυτα τα εβλεπα μονο εγω, ενας κοινος φιλος απο την παρεα μας με ειχε ρωτησει γιατι ο <...> με κοιταει τοσο εντονα μερικες φορες και αν τρεχει κατι κλπ. Πριν λιγους μηνες χωρισαν κοινη συναινεσει, γιατι κουραστηκαν λογω αποστασης. Η κολλητη μου μου λεει οτι μπορει να χωρισε για να ειναι μαζι μου, αλλα εγω πιστευω οτι κανενας αντρας δεν θα αφηνε τη σιγουρια της σχεσης του, για να διεκδικησει μια αλλη κοπελα, ειδικα απ τη στιγμη που δεν ηξερε με σιγουρια, αν αυτη η κοπελα ενδιαφερεται για κεινον. Παντως, απο τοτε που χωρισε δειχνει ακομα πιο εντονα το ενδιαφερον του προς εμενα. Κ εγω, εφοσον εχει χωρισει, ειμαι πιο ανετη μαζι του, βγαινουμε βολτες κ γενικα περναμε χρονο μαζι. Ομως, παρολο που ο ιδιος επιδιωκει συχνα να με βλεπει και να κανουμε πραγματα μαζι, εγω συνεχως αμφιβαλλω για το αν με θελει πραγματικα, ή αν με χρησιμοποιει, για να ξεπερασει την πρωην του. Φοβαμαι οτι μπορει καποια στιγμη να γυρισει στην πρωην του, γιατι μπορει να θελησουν να ξαναδωσουν μια ευκαιρια στη σχεση τους. Οσες φορες εχει μιλησει με την πρωην του απο τοτε που χωρισαν(2-3 φορες σε διαστημα 3 μηνων) μου το εχει πει. Και εγω του εχω πει οτι πιστευω οτι θα τα ξαναβρουν και εκεινος μου λεει πως δεν θα το κανει, τουλαχιστον στο αμεσο μελλον, γιατι εχει κουραστει με την αποσταση, αλλα την αγαπαει σαν ανθρωπο και θελει να μιλανε μια στο τοσο, για να μαθαινει αν ειναι καλα. Οποτε εμενα ολα αυτα με μπερδευουν. Απ τη μια τον βλεπω πολυ θερμο απεναντι μου και νιωθω οτι πραγματικα εχει συναισθηματα για μενα, ομως απ την αλλη με φοβιζει το οτι αγαπαει ακομα την πρωην του. Και εφοσον ο χωρισμος τους επηλθε αναγκαστικα, δεν πλακωθηκαν δηλαδη, ουτε υπηρξε απιστια ή κατι αλλο σοβαρο, σκεφτομαι οτι μπορει πιο ευκολα να ξαναδωσει μια ευκαιρια στη σχεση τους. Σιγουρα κανεις σας δεν μπορει να μου απαντησει με σιγουρια, αν θα γυρισει στην πρωην του, θελω ομως να ρωτησω το εξης: αν εσεις βρισκοσασταν στη θεση του, ειχατε δηλαδη χωρισει προσφατα απο μια σχεση λογω αποστασης(οχι δηλαδη για σοβαρο λογο-απλα επειδη ειχατε κουραστει που δεν βλεποσασταν συχνα κλπ), και ταυτοχρονα υπηρχε μια αλλη κοπελα, με την οποια βλεπατε οτι υπαρχει αμοιβαιο ενδιαφερον, οτι περνατε καλα μαζι της κλπ, ποσο πιθανο θα ηταν να σκεφτειτε να ξαναδωσετε ευκαιρια στην πρωην σας? ΔΗλαδη θα προτιμουσατε να γυρισετε σε κατι παλιο, γνωριμο κ οικειο, ή να δωσετε ευκαιρια σε κατι καινουργιο, που φαινεται οτι εχει προοπτικες να παει καλα? Ναι, ξερω, βλακειες ρωταω, και που να ξερετε και σεις να μου απαντησετε, αλλα θελω να ακουσω οτιδηποτε εχετε να μου πειτε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις εξομολογηθεί πάλι τα ίδια. Τι θα έκανα εγώ στο δίλημμα που μου έθεσες; Ειλικρινά δεν ξέρω, διότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κακώς προσπαθείς να βγάλεις άκρη από αόριστες απαντήσεις. Πάντως, αν σε ήθελε πολύ, ήπια στο είχε πει ήδη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon