ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2017 | 23:32

Καλυμνος;

Παιδιά, εχει κανείς επισκεφτεί ή κατάγεται ή ζει στην Καλυμνο; Θέλω να πάω για διακοπές. Να καθίσω ένα μήνα, με βιβλία, μουσική και χωρίς κινητό. Αξίζει; Απόψεις; Δεν είναι εξομολόγηση ακριβώς, αλλά τέλος πάντων εξομολογούμαι οτι... θέλω επειγόντως διακοπές!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ξεχασα να γραψω και πως μπορεις (και να το κανεις) να πας απεναντι σε ενα πολυ μικρο νησι, την Τελενδο! Πολλοι καλυμνιοι πανε ακομα και κολυμπωντας (ναι το εχω κανει, τελεια εμπειρια), αλλα αν εσενα δε σου ταιριαζει αυτο το σπορ, επιλεξε τα μικρα καικακια που σε περνουν απεναντι με ελαχιστο κοστος. Πολλα φιλια!
Αααα χαρηκα τοσο πολυ που ειδα αυτον τον τιτλο! Λοιπον, καταγομαι απ την καλυμνο. Κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα ωραιοοοτερα νησια (δε θα πω το ωραιοτερο για να μη θυμωσετε χαχαχα)! Εχω παει σε πααρα πολλα, αλλα παντα λεω ''ααα οχι στην καλυμνο ειναι πολυ καλυτερα..'', και οσους φιλους μου τους εχω παρει μαζι μου εκει κατενθουσιαστηκαν και απο τοτε μου ζητουν να παμε καθε καλοκαιρι. Το μοονο θεμα ειναι οτι αν δε σ αρεσει να περπατας, χρειαζεσαι αυτοκινητο ή μηχανακι (για τις βραδινες εξορμησεις, το πρωι εχει μικρα λεωφορεια, ωστοσο σε ταλαιπωρουν λιγο). Κατα τ αλλα τελειες παραλιες, παααραα πολυ φιλοξενος κοσμος, ωραια μπαρακια το βραδυ, πολλα ξενοδοχεια με πισινες δωρεαν αν θελησεις να πας, πανεμοορφα σοκκακια που το καλυτερο ειναι να χαθεις μεσα, οι αγνωστοι πολλες φορες θα θελησουν να σε κερασουν διαφορα, θα σου πιασουν την κουβεντα.. μπορει να σε πετυχω και εγω εκει τον αυγουστο χαχαχαχα! Συνδυαζει βουνο με θαλασσα και ειναι οτι πιο γραφικο μπορεις να δεις.. για το φαγητο δε θα το συζητησω, ειναι αψογα ολα τους (να δοκιμασεις φυσικα μερμιζελι, την καλυμνικη σαλατα!!!). Ζητα πληροφοριες απο τους ντοπιους για να σε καθοδηγησουν σε μερη πανεμορφα που δυσκολα θα βρεις μονος ;) Για οτι αλλο θες να μαθεις γραψε μου σε σχολιο. Να πας και να περασεις τελεια (που ειναι το μονο σιγουρο)!!!!!
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό περίμενα για να καταλήξω στην απόφαση μου. Η αλήθεια ειναι οτι αυτό που ψάχνω δεν ειναι φασαρία, κόσμος και "κίνηση". Και πανεμορφες και οι Κυκλαδες που ανέφερε ο πρωτος σχολιαστής. Αλλά θέλω να απομονωθώ, να περπατήσω και να διαβάσω. Ο κύβος ερριφθη... Καλυμνος, 2017!!!
Scroll to top icon