ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2017 | 13:20

ΦΙλικη συμπεριφορα?

Πριν 8 μηνες χωρισα με το αγορι μου. Απο τοτε δεν εχω καμια επικοινωνια μαζι του περα απ τα τυπικα(γιορτες, γενεθλια), ομως κραταω επαφες με τον κολλητο του, με τον οποιο ετσι κ αλλιως καναμε παρεα και οσο ημουν μαζι με τον φιλο του. Εγω τον συμπαθω πολυ και ξερω οτι και κεινος με συμπαθει. Βγαιναμε κ οσο ημουν με τον φιλο του, σχεδον παντα ομως με παρεα. Πλεον βρισκομαστε καποιες φορες μονοι μας και καποιες αλλες φορες με παρεα. Ομως τον τελευταιο καιρο που βρισκομαστε η συμπεριφορα του με παραξενευει λιγο. Π.χ τις προαλλες με ειχε παρει τηλεφωνο 12 η ωρα το βραδυ, για να μου πει κατι που αντικειμενικα δεν υπηρχε λογος να μου το πει εκεινη τη στιγμη. Και το χει κανει κ αλλες φορες αυτο, δηλαδη νιωθω ωρες ωρες οτι με παιρνει απλα για να μου μιλησει, χωρις να εχει κατι σημαντικο να μου πει. Οκ, ειναι γενικα κοινωνικος και επικοινωνιακος σαν ανθρωπος, οποτε μπορει απλα να ειναι ετσι το στυλ του, δηλαδη μπορει απλα να του αρεσει η επικοινωνια με τους φιλους του. Δεν ξερω, εγω ειμαι το ακριβως αντιθετο σ αυτο το θεμα, δηλαδη θα παρω καποιον τηλεφωνο μονο αν εχω κατι πολυ συγκεκριμενο να του πω, και οχι για να δω απλα τι κανει, οποτε μπορει να ειναι κ αυτος ενας λογος που αυτο που κανει εκεινος εμενα μου φαινεται περιεργο.Τελοσπαντων, περα απ αυτο, οταν βρισκομαστε απο κοντα μου κανει συχνα κοπλιμεντα για το ντυσιμο μου, για το μαλλι μου κλπ. Νταξει, βεβαια δεν σημαινει οτι οποιος σου πει οτι φορας ωραια μπλουζα σε γουσταρει. Απλα επειδη με τον συγκεκριμενο δεν ειμαστε κ κολλητοι κ δεν εχω συνηθισει να μου κανει τετοια σχολια, μου φαινεται λιγο περιεργο. Στην αρχη που εβλεπα ολες αυτες τις συμπεριφορες του δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι ειναι φιλικες κ τιποτα παραπανω. Ομως τον τελευταιο καιρο, επειδη ολα αυτα γινονται πιο συχνα, σκεφτομαι μηπως τρεχει κατι αλλο. Βεβαια, η αληθεια ειναι οτι δεν εχει κανει ποτε καμια παραπανω κινηση που να μου δειξει με πιο ξεκαθαρο τροπο οτι με βλεπει αλλιως. Αλλωστε, ο ιδιος ολο αυτο τον καιρο εχει κανει κ διαφορες σχεσεις με κοπελες, οποτε αυτο με ησυχαζει καπως. Επιπλεον, το οτι βγαινει μαζι μου δεν ειναι κατι που το κανει μονο με μενα, γνωριζω δηλαδη οτι εχει πολλες κοπελες φιλες, με τις οποιες επισης βγαινει για καφε κλπ χωρις να νιωθει φυσικα κατι παραπανω για κεινες(αλλωστε καποιες απ αυτες εχουν κ σχεση). Δεν ξερω... Μακαρι να ειναι ιδεα μου και να μη συμβαινει τιποτα, γιατι ειλικρινα δεν θελω να βρεθω σ αυτη τη δυσκολη θεση του να βγαινω μαζι του και να νιωθω οτι εκεινος εχει κατι αλλο στο μυαλο του. Απλα ωρες ωρες ρε γαμωτο μπορει καποιος να ειναι πραγματικα φιλικος μαζι σου κ να μη σκεφτεται τιποτα παραπανω για σενα, ομως εσυ μπορει να επηρεαζεσαι απ αυτα που ακους απο κοινους σας φιλους, ή απο προηγουμενες εμπειριες που μπορει να ειχες με αγορια κ να πιστευεις οτι τρεχει κατι αλλο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση -όχι με κολλητό πάντως,με φίλο παρόλα αυτά- θα σου πω ότι το πιο πιθανό είναι ότι σε βλέπει και ερωτικά.Στη δική μου περίπτωση είχε δείξει δείγματα σαν αυτά που περιγράφεις μέχρι που άρχισε να εκδηλώνεται και πιο ξεκάθαρα,οπότε του θύμισα ότι είχα σχέση πολλά χρόνια με το φίλο του και μαζεύτηκε.Και επειδή κι εγώ προβληματιζόμουν γι αυτή τη στάση,όλες οι φίλες μου πίστευαν ότι αν έλεγα ναι θα το προχωρούσε άνετα.Εγώ άλλο απορώ,αυτοί οι άνθρωποι,τουλάχιστον όσοι το αφήνουν να προχωρήσει,δεν αισθάνονται άσχημα?προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ κάτι με τον πρώην της κολλητής μου ακόμα κι αν ήξερα ότι δεν τον θέλει.
Scroll to top icon