Υπερφόρτωση στον ΧΥΤΑ Φυλής- Ο δήμος Πειραιά καλεί τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια

Υπερφόρτωση στον ΧΥΤΑ Φυλής- Ο δήμος Πειραιά καλεί τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Ο δήμος Πειραιά καλεί του δημότες να διαχειριστούν με μεγαλύτερη σύνεση τα απορρίμματα λόγω καθυστερήσεων στην εναπόθεση απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Φυλής. 

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην εναπόθεση των απορριμμάτων στον νέο χώρο (κύτταρο) του ΧΥΤΑ Φυλής, λόγω υπερφόρτωσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Πειραιά.

Ταυτόχρονα καλεί τους δημότες και τους επαγγελματίες να διαχειριστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους.

Σύμφωνα με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), καθυστερήσεις θα υπάρξουν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 8/2/2019.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Ελλάδα / Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Στο χωριό Βούτες, εικόνες δείχνουν έντονες ρηγματώσεις σε τοίχους σπιτιών, δρόμους και άλλες υποδομές, με τους κατοίκους να βιώνουν μια πρωτοφανή κατάσταση αβεβαιότητας
LIFO NEWSROOM