Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας εισέβαλε σε εταιρεία και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας εισέβαλε σε εταιρεία και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πανικός επικράτησε, το μεσημέρι, σε επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στον χώρο της εταιρείας και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα. 

Από τις βολές του 49χρονου δράστη δεν τραυματίστηκε κανείς από τους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία. 

Ο άνδρας εισέβαλε στο ισόγειο της επιχείρησης, στην περιοχή Γέφυρα και άρχισε να πυροβολεί σκορπώντας τον τρόμο. 

Αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος Χαλάστρας που έσπευσαν αστραπιαία στο σημείο, έπεισαν τον δράστη να αφήσει το όπλο του και να παραδοθεί.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες στον 49χρονο. 

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής. 

Με πληροφορίες από Thestival.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ