Ασημένιο μετάλλιο και για τη Βούλα Παπαχρήστου στη Γλασκώβη

Ασημένιο μετάλλιο και για τη Βούλα Παπαχρήστου στη Γλασκώβη Facebook Twitter
EPA
0

Η Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης. 

  

Η Βούλα Παπαχρήστου, στην 4η συμμετοχή της στη διοργάνωση και στον δεύτερο εφετινό αγώνα της, ο πρώτος ήταν στα προκριματικά, όπου «άγγιξε» τα 14.28 μέτρα, έκανε 14.50 μέτρα στην πρώτη προσπάθεια που αποτελεί το νέο ατομικό ρεκόρ (προηγούμενο 14.47 μέτρα) και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ήταν η πρώτη συμμετοχή σε αγώνα της Ελληνίδας αθλήτριας για τη χειμερινή σεζόν καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανίδα Άνα Πελετέιρο με 14,73, σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη και εθνικό ρεκόρ.

Υπενθυμίζεται πως χθες κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης ο Κώστας Μπανιώτης.

Ο Έλληνας άλτης, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του ύψους, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, κατά την 5η συμμετοχή του στην διοργάνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων έγινε η μοναδική γυναίκα διαιτητής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός / Γερμανία: Στόχος χυδαίων σεξιστικών συνθημάτων η μοναδική γυναίκα διαιτητής στη χώρα

H 30χρονη δεν κατέγραψε τα περιστατικά στην επίσημη έκθεση του αγώνα, αλλά η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε έρευνα αφού κυκλοφόρησε βίντεο των συνθημάτων
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ξιφομάχος αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον τρανς γυναίκας και αποκλείστηκε

Αθλητισμός / ΗΠΑ: Ξιφομάχος αρνήθηκε να αγωνιστεί εναντίον τρανς γυναίκας και αποκλείστηκε

«Όταν γονάτισα, κοίταξα τον διαιτητή και είπα: ''Λυπάμαι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι γυναίκα, και αυτός είναι άνδρας», δήλωσε η Στέφανι Τέρνερ, αρνούμενη έτσι το δικαίωμα της αντιπάλου της στον αυτοπροσδιορισμό
LIFO NEWSROOM