Τουρκία: Ποδοσφαιριστής επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε αντιπάλους του

Τουρκία: Ποδοσφαιριστής επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε αντιπάλους του Facebook Twitter
0

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν το Σάββατο, σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τουρκία, όπου ένας παίκτης επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε τέσσερις αντιπάλους του.

Η επίθεση σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Αμεντ Σπορτίφ Φααλιγετλέρ με την Σακαριασπόρ, για την Γ' κατηγορία.

Σε μία μικρή διακοπή του αγώνα, ο Μανσούρ Τσαλάρ της Φααλιγετλέρ, επιτέθηκε σε τέσσερις αντιπάλους του κραδαίνοντας ένα αιχμηρό αντικείμενο. Το περιστατικό καταγράφηκε από τον φακό της κάμερας και οι εικόνες ντροπής έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. 

Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει σχετική έρευνα και δικαστήριο στο Ντιγιάρμπακιρ αποφάσισε πως έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση, ο Τσαλάρ θα πρέπει να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, δύο φορές την ημέρα, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Από την πλευρά του ο Τούρκος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες. «Είμαι 11 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι αδύνατον να έκανα κάτι τέτοιο».

Σε ανάλογο κλίμα και η διοίκηση της ομάδας του, διά στόματος του προέδρου, Αλί Καρακας: «Εάν είχαν δεχθεί επίθεση με ξυράφι, γιατί δεν είπαν κάτι κατά την διάρκεια του αγώνα και περίμεναν το τέλος της αναμέτρησης».

Ωστόσο το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και διαψεύδει αμφοτέρους. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η αντίδραση της αντίπαλης ομάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM