Συλλήψεις υπαλλήλων του Υπουργείου Μεταφορών για πλαστά διπλώματα οδήγησης

Συλλήψεις υπαλλήλων του Υπουργείου Μεταφορών για πλαστά διπλώματα οδήγησης Facebook Twitter
4

Σε εννέα συλλήψεις έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με την υπόθεση έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης από υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών.

Η σοβαρή υπόθεση έκδοσης διπλωμάτων, με χρηματισμό και χωρίς καν την παρουσία των οδηγών, αποκαλύφθηκε έπειτα από μεθοδικές έρευνες της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ οι οποίες είχαν ξεκινήσει πριν από ένα χρόνο περίπου.

Από τους εννέα συλληφθέντες, οι επτά είναι υπάλληλοι και οι δύο ιδιώτες από σχολές οδηγών.

Από την αστυνομία κλήθηκαν και έχουν αρχίσει έρευνα επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται η προανάκριση από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων προκειμένου να διαπιστωθεί για πόσα χρόνια γινόταν η παράνομη δραστηριότητα αλλά και τα ποσά που έχουν εισπράξει οι εμπλεκόμενοι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου: «Όταν απλώνεις ένα φως, αυτό το φως πάει παντού»

Ελλάδα / Το μέλλον της συμπερίληψης στη συζήτηση του Τhe Upfront Initiative στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε για την οικογενειακή του εμπειρία σε σχέση με τον αυτισμό, στα πλαίσια του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
LIFO NEWSROOM