Vodafone Giga Family
Τα έχουν όλα και τα έχουν στο Giga

Έχεις φανταστεί έναν κόσμο που σου επιτρέπει να έχεις πάντα δίπλα σου τους πιο αγαπημένους σου ανθρώπους; Που, όπου και να είσαι, μπορείς να τούς αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο; Που σου επιτρέπει να μοιράζεσαι μαζί τους άμεσα, όλα όσα κάνουν την επικοινωνία σας ξεχωριστή; Η Vodafone δεν το φαντάζεται απλά, το πραγματοποιεί μέσα από τα νέα συνδυαστικά προγράμματα Vodafone Giga Family!

Τα νέα συνδυαστικά προγράμματα έρχονται για να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας κάθε σπιτιού, συνδυάζοντας υπηρεσίες κινητής, σταθερής, Internet και τηλεόρασης. Με τα νέα προγράμματα Vodafone Giga Family μπορούν όλοι να απολαμβάνουν διπλάσια Gigabyte στο κινητό για να τα μοιράζονται, υψηλές ταχύτητες Fiber στο σπίτι για ταυτόχρονη χρήση από πολλές συσκευές αλλά και το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV μέσα και έξω από το σπίτι.

Επιπλέον, κάθε μέλος των προγραμμάτων μπορεί να απολαμβάνει ξέγνοιαστα τα social media με το Social PASS και να ελέγχει τη χρήση των Gigabyte μέσω του My Vodafone app.

Vodafone Giga Family.

Ανακάλυψε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

 
Περιλαμβάνει δύο συνδέσεις κινητής με 500' ομιλίας, 500 SMS προς όλους, το Social PASS για κάθε μέλος καθώς και 1,2GB x 2 (2,4GB) για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, περιλαμβάνει μία σύνδεση σταθερής με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 360' προς κινητά και διεθνή σταθερά και το Vodafone TV Entertainment για 2 συσκευές (tablet ή κινητά).
Περιλαμβάνει δύο συνδέσεις κινητής με 1500' ομιλίας, 1500 SMS προς όλους, το Social PASS για κάθε μέλος καθώς και 3GB x 2 (6GB) για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, περιλαμβάνει μία σύνδεση σταθερής με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 360' προς κινητά και διεθνή σταθερά και το Vodafone TV Entertainment για 2 συσκευές (tablet ή κινητά).
Περιλαμβάνει δύο συνδέσεις κινητής με απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 3000 SMS προς όλους, τα Social & Video PASS για κάθε μέλος καθώς και 6GB x 2 (12GB) για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, περιλαμβάνει μία σύνδεση σταθερής με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 360' προς κινητά και διεθνή σταθερά και το Vodafone TV Entertainment για 2 συσκευές (tablet ή κινητά).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon