Ένωσε τη δύναμή σου με την Trident και γέμισε χρώμα την πόλη. Δες πώς!

Ένωσε τη δύναμή σου με την Trident και γέμισε χρώμα την πόλη. Δες πώς!

Μπορεί μία ρωγμή σε έναν τοίχο μιας εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας να είναι η πύλη σε έναν άλλον, πολύχρωμο, κόσμο;

Μπορεί η ρωγμή στον τοίχο μιας εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας να γίνει η πύλη για έναν άλλον, πολύχρωμο κόσμο; Μπορεί αυτός ο κόσμος να έχει γεύση και άρωμα; Μπορεί να είναι ο κόσμος σου;

 

Η σχέση που έχει η δημιουργία με την έμπνευση μοιάζει με εκείνη που έχει η κότα με το αυγό. Δεν ξέρεις ακριβώς ποια προκαλεί ποια, εκείνο που ξέρεις σίγουρα, όμως, είναι πως η έμπνευση, είτε ως αφορμή είτε ως αποτέλεσμα, είναι αυτό που λείπει περισσότερο από την καθημερινότητά μας. Και αυτή η καθημερινότητα περιλαμβάνει, πρώτα απ' όλα, τις πόλεις στις οποίες ζούμε. Πόλεις άχρωμες, με γειτονιές παρατημένες και σημεία χωρίς συναίσθημα και αισθητική.

 

Ένωσε τη δύναμή σου με την Trident και γέμισε χρώμα την πόλη. Δες πώς!

 

Κι όμως, μια μικρή λεπτομέρεια ατέλειας μπορεί να γίνει κομμάτι καλλιτεχνικής δημιουργίας, αρκεί να σου δοθεί η κατάλληλη έμπνευση. Και η νέα ενέργεια της Trident φροντίζει ακριβώς γι' αυτό. Να σου δώσει την έμπνευση ώστε να δεις την καθημερινότητα με άλλο μάτι. Μπορεί η ρωγμή στον τοίχο μιας εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας να γίνει η πύλη για έναν άλλον, πολύχρωμο κόσμο; Μπορεί αυτός ο κόσμος να έχει γεύση και άρωμα; Μπορεί να είναι ο κόσμος σου;


Η Trident δίνει τη γεύση που λείπει από την πόλη όπου ζεις, φέρνοντας χρώμα στα πιο αναπάντεχα σημεία και μεταμορφώνοντας τις αστικές εικόνες σε καλλιτεχνική δημιουργία. Ο διάσημος Έλληνας street artist Same84, καθώς και σπουδαστές της σχολής Βακαλό συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια που στόχο έχει να χρωματίσει πλατείες, πεζόδρομους, πάρκα και δρόμους σε διάφορες πόλεις και να ξαναφέρει την αισθητική στην καθημερινότητά μας. Αυτή η καθημερινότητα δεν μπορεί να αλλάξει, αν δεν βοηθήσουμε όλοι. Γι' αυτό η Trident μάς καλεί να συμμετάσχουμε σε αυτή την προσπάθεια ενεργά, με το να αναδείξουμε σημεία που θεωρούμε ότι χρειάζονται μια άλλη «γεύση».

 

Ένωσε τη δύναμή σου με την Trident και γέμισε χρώμα την πόλη. Δες πώς!


Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και διασκεδαστική. Αρκεί να φωτογραφίσεις ένα οποιοδήποτε πακέτο Trident μπροστά από ένα σημείο που θεωρείς ότι χρειάζεται χρώμα και να στείλεις τη φωτογραφία στο Messenger της Trident ή να την ανεβάσεις στο www.tridentdineigefsi.gr. Κάθε φωτογραφία μπορεί να είναι το επόμενο σημείο που θα μεταμορφωθεί, αποκτώντας μια νέα, πιο χρωματιστή γεύση, χάρη στη δική σου συμβολή. Άλλωστε, με την αποστολή κάθε φωτογραφίας συμμετέχεις στον διαγωνισμό της Trident που δίνει τη δυνατότητα σε πενήντα τυχερούς να κερδίσουν μοναδικά δώρα μέσα από 4 κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλη Ιουνίου.

 

Ένωσε τη δύναμή σου με την Trident και γέμισε χρώμα την πόλη. Δες πώς!


Το πιο σημαντικό δώρο, όμως, είναι πως μπορείς να γίνεις μέρος μιας προσπάθειας που αφορά την πόλη σου, την καθημερινότητά σου και την καθημερινότητα των γύρω σου. Γιατί το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να συνηθίσουμε την απουσία αισθητικής. Κι αυτό σημαίνει μια ζωή χωρίς έμπνευση, χωρίς δημιουργία.

 

Η Trident σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν, να κάνεις τη διαφορά, να δώσεις γεύση στην κάθε στιγμή σου και κυρίως να δεις εκείνο τον εγκαταλελειμμένο τοίχο με άλλα μάτια.

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon