Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά και Λαύριο - Ποια λιμάνια παραμένουν κλειστά

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά και Λαύριο - Ποια λιμάνια παραμένουν κλειστά Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κανονικά διεξάγονται και πάλι τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου.

Οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν την άρση του απαγορευτικού στα δύο λιμάνια, μετά τη μικρή βελτίωση των καιρικών συνθηκών.


Ωστόσο σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση απόπλου για όλα τα πλοία από το λιμάνι της Ραφήνας ενώ κλειστές παραμένουν και οι ακτοπλοϊκές γραμμές Αγία Μαρίνα - Νέα Στύρα και Καβάλα-Πρίνου.

Σε αρκετές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, οι άνεμοι εξακολουθούν να πνέουν με ένταση 9 μποφόρ ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει κατά τόπους εξασθένηση των θυελλωδών ανέμων από το βράδυ. 


Οι λιμενικές αρχές συμβουλεύουν τους επιβάτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν σήμερα, να επικοινωνούν με τα τοπικά λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για πιθανές αλλαγές ή τροποποιήσεις των προγραμματισμένων δρομολογίων εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ