Serial killer στην Κύπρο: Η φρίκη με τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη

Serial killer στην Κύπρο: Η φρίκη με τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη Facebook Twitter
0

Ένα θρίλερ ζει η Κύπρος για 16η μέρα καθώς όλη τη χώρα απασχολεί η υπόθεση του serial killer Νίκου Μεταξά. Η φρίκη που αποκάλυψε χθες η βαλίτσα που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη ενδέχεται να επαναληφθεί με την ανάσυρση και της δεύτερης βαλίτσας σήμερα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και την ανάσυρση των θυμάτων του καθ' ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου συνεχίζονται σήμερα  σε δυο μέτωπα, αυτό της Κόκκινης Λίμνης για την ανάσυρση και της δεύτερης βαλίτσας αλλά και στην Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra.

Serial killer στην Κύπρο: Η φρίκη με τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη Facebook Twitter

Kατά τη χθεσινή μέρα πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη όπου εντοπίστηκε η μία από τις δυο βαλίτσες , εντός της οποίας υπήρχε σορός ενήλικης γυναίκας.

Με την βοήθεια της ρομποτικής κάμερας θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό και της τρίτης βαλίτσας αφού ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς ομολόγησε πως στην Κόκκινη Λίμνη πέταξε τα τρία από τα επτά θύματα του, την 38χρονη Livua και την 8χρονη κόρη της αλλά και την 30χρονη Μarricar.

Στο μέτωπο των ερευνών στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό της 6χρονης Sierra κόρης της Marry Rose από τις Φιλιππίνες της οποίας η σορός ήταν και η πρώτη που ανασύρθηκε από το φρεάτιο του μεταλλείου της Κοκκινόγειας. Σήμερα αναμένεται να επιχειρήσει εκ νέου δύτης με σκάφανδρο σε σημεία τα οποία υπέδειξε εκ νέου ο 35χρονος.

Στην βαλίτσα που βρέθηκε χθες εκτιμάται πως ήταν το πτώμα της 36χρονης Livia Florentina Bunea, από τη Ρουμανία, η οποία είχε εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο λόγος που πιστεύεται ότι πρόκειται για τη 36χρονη είναι η ύπαρξη δεύτερης βαλίτσας κοντά σε αυτή που ανασύρθηκε.

Η Livia κατά την ομολογία του δράστη είχε δολοφονηθεί μαζί με την 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea και τα δύο θύματα είχαν πεταχτεί μέσα σε βαλίτσες ταυτόχρονα στη λίμνη. 

Η σορός που εντοπίστηκε χθες έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο Λευκωσίας και θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση από ιατροδικαστές και ανθρωπολόγους. Εντός της βαλίτσας που βρέθηκε η σορός, υπήρχε και πλάκα τσιμέντου, ώστε η βαλίτσα να παραμείνει για πάντα στο βυθό.


Χθες έγινε γνωστή και η κυνική ομολογία του Νίκου Μεταξά στις αρχές καθώς παραδέχτηκε πως τα δύο κορίτσια δολοφονήθηκαν γιατί ήταν μάρτυρες των εγκλημάτων του με θύματα τις μητέρες τους.

Serial killer στην Κύπρο: Η φρίκη με τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη Facebook Twitter

Στην Κύπρο ειδικοί εμπειρογνώμονες από το Ηνωμένο Βασίλειο

Πέντε εμπειρογνώμονες της Σκότλαντ Γιαρντ συγκεκριμένων ειδικοτήτων αναμένεται να φθάσουν σήμερα στην Κύπρο από το Ηνωμένο Βασίλειο κατόπιν αιτήματος του Αρχηγού της Αστυνομίας για να συνδράμουν στη διερεύνηση της πρωτοφανούς, για τα κυπριακά δεδομένα, υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Αρχηγός Αστυνομίας στις 20 Απριλίου ζήτησε τη συνδρομή ειδικών εμπειρογνωμόνων με εμπειρία σε αυτής της μορφής εγκλήματα. Πρόκειται για ειδικότητες που αφορούν, Ιατροδικαστή, Κλινικό Ψυχολόγο, Ειδικό Σύμβουλο σε αυτής της μορφής εγκλήματα, Ειδικό Ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και Ειδικό Εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

Mε πληροφορίες από philenews

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήρωας»: Ένας 56χρονος έσωσε άγνωστο από ππνιγμό αλλά έχασε ο ίδιος την ζωή του στο Μπάλι

Διεθνή / «Ήρωας»: Έσωσε άγνωστο από πνιγμό, αλλά πνίγηκε ο ίδιος - Η σορός του εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά

Ο Αυστραλός πήδηξε στη θάλασσα στις δυτικές ακτές του Μπαλί και διέσωσε έναν Γερμανό τουρίστα από πνιγμό, αλλά το κύμα τον παρέσυρε στα ανοιχτά κι έχασε τη ζωή του
LIFO NEWSROOM
Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM