Ιλινόι: Έκρηξη σε εργοστάσιο σιλικόνης - Νεκροί και αγνοούμενοι

Ιλινόι: Έκρηξη σε εργοστάσιο σιλικόνης - Νεκροί και αγνοούμενοι Facebook Twitter
0

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο αγνοούνται ύστερα από έκρηξη σε εργοστάσιο σιλικόνης στην πολιτεία του Ιλινόι, στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά αξιωματικός της πυροσβεστικής, το πτώμα του ενός νεκρού εντοπίστηκε επιτόπου, ενώ το άλλο θύμα έχασε τη ζωή του μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο αγνοούμενων εργατών σταμάτησαν, καθώς υπάρχουν φόβοι για τη σταθερότητα του οικοδομήματος. 

Συνολικά μέσα στο εργοστάσιο υπήρχαν 9 εργαζόμενοι όταν έγινε η έκρηξη. Το εργοστάσιο βρίσκεται στο Γουοκίγκαν, περίπου 80 χιλιόμετρα βόρεια του Σικάγο. Τέσσερις εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματικό της πυροσβεστικής, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες στο να εντοπιστούν ζωντανοί οι αγνοούμενοι. Η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη. 

Το εργοστάσιο λειτουργούσε επί 24ωρου βάσεως, χρησιμοποιώντας χημικές ουσίες και άλλα υλικά για την παραγωγή σιλικόνης. Μετά την έκρηξη στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 100 πυροσβέστες. Από την έκρηξη υπήρξαν ζημιές σε πέντε παρακείμενα κτίρια, ενώ τα σπίτια των κατοίκων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή τραντάχτηκαν. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αξία της Hermès ξεπέρασε αυτή της LVMH που είχε προσπαθήσει να την αγοράσει πριν από 15 χρόνια

Διεθνή / Η χρηματιστηριακή αξία της Hermès ξεπέρασε αυτή της LVMH, η οποία είχε προσπαθήσει να την αγοράσει πριν από 15 χρόνια

Η Hermès ξεπέρασε την LVMH σε κεφαλαιοποίηση, ενισχυμένη από την ανθεκτικότητα του μοντέλου της πολυτέλειας, ενώ η LVMH πλήττεται από χαμηλότερα κέρδη λόγω της ποικιλίας εμπορικών σημάτων
LIFO NEWSROOM
Η CIA αποκαλύπτει αρχείο της KGB: Εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες

Διεθνή / Όταν οι εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες - Το αποχαρακτηρισμένο αρχείο της CIA που έγινε viral

Μια έκθεση της CIA αποκαλύπτει την ιστορία σοβιετικών στρατιωτών που φέρεται να μετατράπηκαν σε πέτρα μετά από συνάντηση με εξωγήινο αντικείμενο, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις και σκεπτικισμό
LIFO NEWSROOM
«Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

LiFO politics / «Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τα Τίρανα και τα Σκόπια, μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς και για τις δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Έντι Ράμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM