Ο Τσίπρας θα πάει στον Παυλόπουλο την Κυριακή - Άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών

Ο Τσίπρας θα πάει στον Παυλόπουλο την Κυριακή - Άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Την επόμενη Κυριακή στις 2 Ιουνίου πρόκειται να μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει την διάλυση της Βουλής και να προκηρύξει επισήμως εκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ραδιόφωνο News 24/7, αλλά και άλλοι πολιτικοί συντάκτες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν θα χάσει καθόλου χρόνο. Αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών θα επισκεφτεί το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για να ζητήσει διάλυση της Βουλής και προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις εκλογές θα διεξάγει η παρούσα κυβέρνηση ενώ το προεδρικό διάταγμα είναι έτοιμο. Ο κ. Τσίπρας αμέσως μετά θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Ο πρωθυπουργός θα επιλέξεις τους διαδόχους του.


Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία των κ.κ. Τσίπρα, Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τις εκλογές να κλειδώνουν για τις 30 Ιουνίου. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα

Πολιτική / Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα

Ο δήμαρχος Αθηναίων καταγγέλλεται πως έχει στείλει μηνύματα και emails σε πολίτες για να επικοινωνήσει την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ - «Πορτοσάλτε, Γεωργιάδης εισακούστηκαν», απαντά ο ίδιος
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης Ούρι Γκόρντιν πιέζει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Γιόαβ Γκάλαντ εμφανίζεται επιφυλακτικός
LIFO NEWSROOM
Κατρίνης: Όχι σε επιλογές «παρακμής που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ»

Πολιτική / Κατρίνης: Όχι σε επιλογές «παρακμής που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ»

Ο κ. Κατρίνης έκανε λόγο για τη μεγάλη και την τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να πάμε στις εθνικές εκλογές, συντηρώντας το πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος»
LIFO NEWSROOM
Π. Γερουλάνος: Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω την εμπειρία να το κάνω

Πολιτική / Π. Γερουλάνος: Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω την εμπειρία να το κάνω

«Δεν διανοούμαστε να χάσουμε την ευκαιρία για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ για το οποίο χρειάζονται τρία πράγματα: Σχέδιο, διάθεση σύνθεσης δυνάμεων, ενότητα δηλαδή, και εμπειρία διακυβέρνησης»
LIFO NEWSROOM