Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βόρεια Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες ακόμα και χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) θα επηρεαστούν η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Σταδιακά και κυρίως το απόγευμα η Δυτική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πρόσκαιρα η Ήπειρος.

Εξασθένιση των φαινομένων προβλέπεται τις βραδινές ώρες. Ωστόσο, με βάση τις υφιστάμενες προβλέψεις δεν φαίνεται να επηρεάζεται η Αττική.

Σύμφωνα με το meteo.gr, οι θερμοκρασίες στην υπόλοιπη χώρα θα πέσουν λίγο αλλά θα παραμείνουν υψηλά με μέγιστη τιμή τους 36 με 37 βαθμούς στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του meteo:

Μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία σήμερα. Η μέγιστη τιμής της θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή των αναμενόμενων μέγιστων θερμοκρασιών καθώς και η αναμενόμενη μέγιστη θερμοκρασία για 8 πόλεις της χώρας.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού Facebook Twitter

Παράλληλα, οι τοπικές νεφώσεις που υπάρχουν από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας θα αυξηθούν σταδιακά και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η γεωγραφική κατανομή του ολικού αναμενόμενου ύψος υετού (βροχή/χαλάζι) έως το βράδυ της Δευτέρας 24/06, φαίνεται στο χάρτη που ακολουθεί.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM