Τσίπρας για διακοπές στη θαλαμηγό Παναγόπουλου: Δεν ήταν μυστικές διακοπές - Έχω δικαίωμα στην ιδιωτικότητα

Τσίπρας για διακοπές στη θαλαμηγό Παναγόπουλου: Δεν ήταν μυστικές διακοπές - Έχω δικαίωμα στην ιδιωτικότητα Facebook Twitter
2

Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο πρωθυπουργός κλήθηκε να απαντήσει για τις διακοπές του στη θαλαμηγό Παναγόπουλου και τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στην αρχή ωστόσο είπε πως του κάνει εντύπωση πως δεν τον ρωτάνε για άλλα θέματα όπως η Σύνοδος Κορυφής και τα ελληνοτουρκικά για τις διεθνείς σχέσεις. «Το έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές, αλλά θα το κάνω άλλη μια», είπε.

Ο Αλέξης Παπαχελάς ρώτησε αν θυμώνει που «δεν υπήρχε ένας συνεργάτης να σας πει ότι αυτή η εικόνα είναι στα όρια της ύβρεως;».

«Δεν ήταν μυστικές διακοπές. Ο κάθε πολιτικός έχει δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, έχει δικαίωμα να βρεθεί με την οικογένεια και τα παιδιά του, το Σαββατοκύριακο. Βρέθηκα στο σκάφος μιας συνεργάτιδός μου. Σχολιάζετε με πολιτική σκοπιμότητα αυτό, αλλά δεν σχολιάζετε ότι κάποιοι υπέκλεψαν την ιδιωτική μου ζωή και τις πούλησαν για να δημιουργήσουν θέμα προεκλογικά. Δεν ήμουν στο σκάφος του κ. Αλαφούζου ή του κ. Μαρινάκη», είπε ο κ. Τσίπρας όταν ρωτήθηκε για την φιλοξενία του σε σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Τσίπρας για διακοπές στη θαλαμηγό Παναγόπουλου: Δεν ήταν μυστικές διακοπές - Έχω δικαίωμα στην ιδιωτικότητα Facebook Twitter
Η Κατερίνα Παναγοπούλου

«Θα ήταν δικαιολογημένη η κριτική αν βρισκόμουν στο σκάφος κάποιου επιχειρηματία της διαπλοκής, ή στο σκάφος κάποιου επιχειρηματία με τον οποία θα είχα fake αντιπαράθεση. Βρέθηκα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου που ήταν συνεργάτης μου και το σκάφος ο άνδρας της δεν το απέκτησε από τη διαπλοκή», είπε ο κ. Τσίπρας. 

Στη συνέχεια έστρεψε όμως τη συζήτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη  και αναφέρθηκε στο σπίτι του στην Τήνο: «Είναι γνωστό ότι η οικογένεια αυτή έχει τη δυνατότητα να ζει με πολύ μεγάλη άνεση. Ξέρει ο ελληνικός λαός ότι έχει σπίτι μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο, εγώ δεν την έχω και εμένα με ρωτάτε, εκείνον δεν τολμάτε».

 
Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM