Τραγικό τροχαίο στην Κρήτη: Δύο νεκροί και μια τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση

Τραγικό τροχαίο στην Κρήτη: Δύο νεκροί και μια τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση Facebook Twitter
0

Δύο νεκροί και μια πολύ σοβαρά τραυματισμένη είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τις έξι το πρωί της Δευτέρας στην παραλιακή των Μαλίων με κατεύθυνση προς την Σταλίδα.

Τα τέσσερα άτομα από την Βρετανία, επέβαιναν σε τζιπ και για άγνωστη αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με σταθμευμένο μηχανάκι. Στη συνέχεια το όχημα κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπεύθυνος Συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννης Ζαφειρίου, επί τόπου έχασαν τη ζωή τους ένας άνδρας και μία γυναίκα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, μια ακόμη γυναίκα που επέβαινε στο όχημα.

Ο τέταρτος επιβάτης του οχήματος, δεν τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου για να καταθέσει σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ