Νέο βίντεο για το «Space Oddity» του Ντέιβιντ Μπάουι - Με άγνωστες στιγμές της ζωής του

Νέο βίντεο για το «Space Oddity» του Ντέιβιντ Μπάουι - Με άγνωστες στιγμές της ζωής του Facebook Twitter
0

Για να τιμήσουν την 50η επέτειο του «Space Oddity» του Ντέιβιντ Μπάουι πιστοί θαυμαστές του κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο του single, σε επιμέλεια Τιμ Ροπ.

Το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο επίσημο website του τραγουδιστή, περιλαμβάνει άγνωστα στιγμιότυπα από τη συναυλία του στα 50α γενέλιά του, στοη Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκη, ενώ έχει συμπεριληφθεί και υλικό από στούντιο που δημιουργήθηκε για την περιοδεία του 1990 Sound & Vision. 

«Φαντάστηκα τον Ντέιβιντ Μπόουι να τραγουδάει στον εορτασμό για την επέτειο προσγείωσης στο φεγγάρι. Απερίγραπτο», ανέφερε ένας θαυμαστής του θρύλου της ροκ που είδε το βίντεο. Ένας άλλος σχολίασε: «Εκπληκτικό. Τέλειο. Κλαίω και χαμογελάω ταυτόχρονα».

Το «Space Oddity» κυκλοφόρησε μόλις λίγες μέρες προτού ο Νιλ Άρμστρονγκ και ο Μπαζ Όλντριν φθάσουν στην επιφάνεια της Σελήνης στις 20 Ιουλίου 1969. Το BBC χρησιμοποίησε το τραγούδι ως μουσική υπόκρουση για την κάλυψη της ιστορικής στιγμής.

«Είμαι βέβαιος ότι πραγματικά δεν άκουγαν τους στίχους καθόλου!», είχε πει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του.

Δείτε το νέο βίντεο:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Αρχαιολογία & Ιστορία / Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ είπε στο BTA ότι αυτοί οι βωμοί αποδεικνύουν πλήρως το γεγονός ότι ο μεγάλος ναός του Διονύσου βρισκόταν στο συγκρότημα
THE LIFO TEAM
Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Αρχαιολογία & Ιστορία / Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Ο υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας το χαρακτήρισε: «μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στον κόσμο της υποβρύχιας αρχαιολογίας»
THE LIFO TEAM