Μπακογιάννης για σκουπίδια στην Αθήνα: Μάχη παρά τις απεργίες

Μπακογιάννης για σκουπίδια στην Αθήνα: Μάχη παρά τις απεργίες Facebook Twitter
0

Προσπάθεια να διατηρηθεί όσο πιο καθαρή γίνεται η πρωτεύουσα, εν μέσω κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους όλης της χώρας δηλώνει ότι κάνει ο Δήμος Αθηναίων με τη συνεργασία των δημοτών.

Αν και από την προηγούμενη Τετάρτη οι κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν ως την Πέμπτη, σήμερα έχουν γίνει από τα χαράματα και θα γίνουν συνολικά περίπου 280 δρομολόγια απορριμματοφόρων που έχουν κάνει αποκομιδή και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες.

Επίσης μεταφέρθηκαν επτά κοντέινερ απορριμμάτων από Νοσοκομεία και καθαρίστηκαν επτά λαϊκές αγορές ενώ μόνο το τελευταίο εικοσιτετράωρο μαζεύτηκαν 490 ογκώδη αντικείμενα από το κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων των Δήμων στην Καθαριότητα, το Πράσινο και το Ηλεκτρολογικό συνεχίζονται. Το ίδιο όμως και οι προσπάθειές μας να διατηρήσουμε κατά το δυνατό, καθαρές τις γειτονιές μας» τονίζει σε δήλωση του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Και προσθέτει: «Με τις δυνάμεις που διαθέτουμε, κάνουμε ότι μπορούμε για να διαχειριστούμε το πρόβλημα όσο γίνεται καλύτερα. Χρειάζεται η συνεργασία όλων μας για να μην ξεφύγει η κατάσταση».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM