Σε εξέλιξη η επιχείρηση στη Νομική

Σε εξέλιξη η επιχείρηση στη Νομική Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαβουλεύσεις με στόχο την ειρηνική εκκένωση του κτηρίου της Νομικής. Επί τόπου βρίσκονται δύο εισαγγελείς αλλά και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Διευρύνθηκε η ακτίνα αποκλεισμού γύρω από τη Νομική Σχολή. Στην περιοχή, που οριοθετείται από τις οδούς Ομήρου, Σκουφά, Ασκληπιού, Πανεπιστημίου, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων, αλλά και η προσέγγιση πεζών, ακόμη και δημοσιογράφων.

Στις 7:30 έκλεισε και ο σταθμός του Μετρό στο Πανεπιστήμιο, μετά από εντολή της αστυνομίας.

(φωτο από το twitter του Θοδωρή Κανελλόπουλου)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους;

Newsroom / Τέμπη: Γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους;

Ποιος είναι ο πολιτικός αντίκτυπος των συλλαλητηρίων; Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι στις δημοσκοπήσεις; Τι θα είχε συμβεί αν στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ είχαν εκλεγεί ο Π. Γερουλάνος και ο Π. Πολάκης; Ο Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τη σύμβουλο επικοινωνίας και εκδότρια του Fact News, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ