Η «μικρή Έμα» από τα Φιλαράκια απάντησε στο διάσημο αστείο του Τσάντλερ για το έτος 2020

Η «μικρή Έμα» από τα Φιλαράκια απάντησε στο διάσημο αστείο του Τσάντλερ για το έτος 2020 Facebook Twitter
0

Οι φανατικοί των Friends δεν θα μπορούσαν να μην θυμηθούν φέτος μια από τις πιο γνωστές ατάκες της σειράς- το αστείο του Τσάντλερ για το 2020 στο παιδικό πάρτι της Έμα.

Στο επεισόδιο «The One with the Cake», τα Φιλαράκια μαζεύονται για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της Έμα. Οι Ρος και Ρέιτσελ αποφασίζουν να κάνουν ένα πάρτι για την κόρη τους, που καταλήγει να κοιμάται την περισσότερη ώρα, προκαλώντας εκνευρισμό στους υπόλοιπους καλεσμένους.

Περισσότερο ενοχλημένοι από όλους είναι όμως οι Τσάντλερ και Μόνικα που λόγω του πάρτι, δεν κατάφεραν να πάνε το ρομαντικό ταξίδι που είχαν σχεδιάζει. Ο Ρος τούς ζητάει να τραβήξουν ένα βίντεο, για να το δει η Έμα όταν θα γίνει 18 ετών όπου και ακούγεται το διάσημο αστείο για το 2020.

Συγκεκριμένα λένε: «Γεια σου Έμα. Είναι το έτος 2020. Εξακολουθείς να απολαμβάνεις τον υπνάκο σου; Παρεμπιπτόντως είμαστε η θεία Μόνικα και ο θείος Τσάντλερ, μπορεί να μην μας αναγνωρίζεις επειδή δεν έχουμε μιλήσει στους γονείς σου εδώ και 17 χρόνια. Κάποτε ήμασταν παντρεμένοι αλλά μετά χάσαμε ένα σαββατοκύριακο και τα πράγματα στράβωσαν...εξαιτίας σου!». 

 

Το «έτος 2020» της ατάκας έφτασε όμως, η μικρή Έμα όπως ήταν φυσικό μεγάλωσε και η ηθοποιός που την ενσάρκωνε αποφάσισε να απαντήσει στο αστείο του Τσάντλερ.

Η Νοέλ Σέλντον, που υποδυόταν την Έμα από το 2003 μέχρι το 2004 μαζί με την δίδυμη αδερφή της, Κάλι, έκανε στο Instagram μια ανάρτηση που ενθουσίασε τους φανς της σειράς, στην οποία φαίνεται να κρατά μια κούπα καφέ, έχοντας υποτίθεται πίσω της τον διάσημο καναπέ του Central Perk.

«Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο υπνάκο όλων των εποχών, ευτυχισμένο το 2020!!. Ελπίζω όλοι να έχετε μια υπέροχη χρονιά με φίλους, οικογένεια και γέλιο!!», έγραψε στο μήνυμά της, με την δίδυμη αδερφή της να σχολιάζει: «Επιτέλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just woke up from the best nap of all time, happy 2020!! (ft. my poorly done photoshop) Hope everyone has an excellent year full of family, friends, and laughter!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) στις


Πριν από μερικούς μήνες, η Κάλι είχε επίσης μοιραστεί αναμνήσεις της από τα γυρίσματα, δημοσιεύοντας στον δικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πλατό, όπου ποζάρει με τις Κόρτνεϊ Κοξ, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου.

Μετά την εμφάνισή τους στα Φιλαράκια, οι δυο αδερφές συνέχισαν την υποκριτική, και πρόσφατα έπαιξαν στο Us του Jordan Peele, ενώ έχουν επίσης εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Life και τις ταινίες μικρού μήκους Winner, Agorable, Maxwell και Rougarou.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The one where it all began.... #friends25 ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cali (@cali.sheldon) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM
«Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / «Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στα «Σκυλιά» του Ανέστη Αζά αλλά συνελήφθη για «υποκίνηση μίσους» κατά του Ερντογάν και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους
LIFO NEWSROOM
«Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο - Από 25 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Τη θέση του στο έργο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Πητίδης - Η παράσταση «Τα Σκυλιά», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2024, επιστρέφει από την Παρασκευή 25 Απριλίου για δέκα παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός
LIFO NEWSROOM
Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM